Transformă-ți casa într-un loc de poveste cu idei creative inspirate din basme

Basmele sunt printre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei. Totodată, poveștile clasice sunt surse de inspirație bogate pentru spectacole, produse personalizate, dar și în sfera decorațiunilor interioare.

Cu idei pline de inspirație, locuința ta poate deveni un adevărat loc de basm.

Basmele sunt printre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei. Totodată, poveștile clasice sunt surse de inspirație bogate pentru spectacole, produse personalizate, dar și în sfera decorațiunilor interioare. Dacă renovezi camera celui mic sau pur și simplu îți dorești mai multă creativitate în jurul tău, descoperă cum poveștile pot crea un design aparte pentru locuința ta.

Bucătăria cu dichis din Țara Minunilor

Bucătăria este în primul rând un loc practic din casă. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi decorată în mod creativ. De exemplu, pardoseala formată din bucăți de gresie albe și negre, întocmai ca o tablă de șah, sau vesela elegantă ne poartă cu gândul la petrecerea cu ceai din Țara Minunilor. În plus, o podea în culori neutre îți lasă libertatea să te joci cu nuanțele pentru restul designului.

Biblioteca în stil clasic din castelul fermecat

Cine apreciază poveștile, iubește și cărțile. O bibliotecă bogată, într-un stil clasic, dar ordonat, este un proiect ce se poate transforma în realitate. Corpurile de mobilă ce se întind pe un perete întreg amintesc de librăriile pline de mister din castele. În realitatea noastră, poți apela la firmele ce oferă servicii de transport mobila Ilfov și pentru lucrări de montaj al mobilei, pentru siguranță și un aspect estetic.

Pereți pictați cu măiestrie de prințesa din turn

Ca să treacă mai ușor timpul, prințesa cu păr de aur închisă în turn citea, gătea, dar și picta fiecare colțișor liber. Această idee îi va încânta pe cei mici, iar pentru camera lor poți pregăti un perete tematic cu imagini din poveștile preferate. Cât timp renovezi, te poți baza pe firma ce oferă servicii de transport mobila Bucuresti în legătură cu transportul, debarasarea sau depozitarea mobilierului tău.

Bonus: grădina de poveste din curte

Dacă locuiește la casă, ai posibilitatea să-ți extinzi ideile de renovare și în afara pereților, mai exact să te ocupi de grădină. Aici poate fi mica ta oază de basm, unde să te relaxezi, să citești sau să petreci timp calitativ cu familia și prietenii. Florile, mobilierul ales sau luminile vor transforma grădina într-un loc special.

Lasă un comentariu