Idei simple despre cum să te bucuri de mai mult spațiu în baia ta

Baia și bucătăria sunt două spații esențiale în orice casă modernă. Spre deosebire de living sau dormitor, acestea ocupă un loc important în economia unei case, datorită utilității lor.

Fără o baie bine amenajată, casa noastră nu ar fi completă.

Baia și bucătăria sunt două spații esențiale în orice casă modernă. Spre deosebire de living sau dormitor, acestea ocupă un loc important în economia unei case, datorită utilității lor. Dacă bucătăria este inima casei, baia este locul unde ne începem ziua sau chiar ne relaxăm. Cine dispune de o încăpere generoasă, se poate bucura în voie de spațiul oferit. Însă și o baie mică poate reda confortul dorit, dacă se ține seamă de câteva trucuri de designer.

Jocul dintre culori și lumină este un principiu ce se aplică cu succes în toate încăperile. Baia nu face, desigur, excepție. Se știe că nuanțele deschise, cum sunt cele pastelate, oferă senzația de spațiu și face ca totul să pară mai mare în jur. Lumina este bună prietenă a culorii, iar baia are nevoie de lumina potrivită. Adăugarea de spoturi în zona chiuvetei și a oglinzii completează sursele de lumină din încăpere. Pe lângă faptul că sunt elegante, micile surse de lumină sunt și utile.

Baia nu este spațiu de depozitare. Când se adună tot felul de lucruri în casă, tendința este să le depozităm în anexe, precum baie, bucătărie sau pe holuri. Or nici unul dintre aceste locuri nu este adecvat depozitării. Organizarea temeinică ne poate scăpa de multe obiecte nedorite. Iar dacă nu putem renunța la toate, este bine de știut că firmele de transport mobila Bucuresti oferă, printre serviciile de relocare, și soluții pentru depozitare marfă. Acest lucru se aplică și în cazul unei renovări pentru păstrarea în siguranță a bunurilor.

Alegerea mobilierului adecvat pentru baie este la fel de importantă ca mobilarea camerei de zi sau a oricărei alte încăperi. Chiar și o baie mică are nevoie de un dulap pentru cosmetice, prosoape sau pentru încorporarea mașinii de spălat. Dacă doriți să scăpați de mobila veche, companiile ce asigură transport mobila Ilfov se ocupă și de debarasarea și reciclarea lucrurilor vechi, pentru a face loc celor noi. Nu uitați că baia poate fi o carte de vizită a casei.

Lasă un comentariu