Povești inspiraționale: cum să contribui la viitorul educației, doar din fața laptopului

Putem spune că în vremurile noastre nu există nicio scuză pentru a nu reuși în viață. În lumea educației, pasiunea și inovația pot să conducă la schimbări remarcabile.

Astăzi vrem să aducem în lumina reflectoarelor o poveste remarcabilă despre curajul de a investi și a contribui la inovarea educației în România. Andreea Bâja  și-a urmat pasiunea pentru educație și explorarea de noi culturi și a fondat Bright Kids, școala de limbi străine online pentru copii și adulți.

Cine este femeia Andreea?

Andreea: Andreea este mamă, soție și specialist pasionat de munca sa, o persoană perseverentă și muncitoare, care își dedică cea mai mare parte din timpul său învățării, dezvoltării și educării copiilor. Susțin cursuri de limba engleză și mă ocup de organizarea întregii activități din cadrul școlii, punând accent în cursurile Bright Kids atât pe asimilarea noțiunilor legate de limbă cât și pe includerea de elemente de psihologie și dezvoltare personală.

Cum ai luat decizia să deschizi un centru de limbi străine?

Andreea: Dorința de a deschide o școală de limbi străine a plecat de la intenția de a îndeplini o nevoie a copiilor și adulților din jurul meu: aceea de a învăța o limbă străină, începând de la nivelul de bază până la cel profesionist. Totodată, mi-am folosit toate resursele în a-i ajuta pe oameni să-și depășească barierele lingvistice și să aibă curajul de a comunica  cu ușurință într-o limbă străină.

Cum armonizezi rolul de profesor cu rolul de manager al unei afaceri?

Andreea: Un bun manager al unei școli de limbi străine este cel care a trecut mai întâi prin toate provocările profesiei de profesor iar apoi este dispus să își asume nu doar bunul mers al afacerii, ci și obținerea unor performanțe ridicate, având la bază o relaționare eficientă cu oamenii. Managerul unui centru de limbi străine, unde cursanții sunt cei care contează cel mai mult, sunt membri activi ai echipei și nu persoane care dau ordine și supraveghează executarea lor. Aptitudinile de relaționare interpersonală sunt de bază în coordonarea unei echipe de oameni cu inițiativă și dorință de a duce profesia la nivel de excelență.

Descoperă povestea ei într-un interviu captivant care aduce în prim-plan vocea și experiența Andreei Bâja în calitate de antreprenor, lider educațional și susținătoare a unei educații inovatoare. Află mai multe despre cum Andreea Bâja a reușit să transforme pasiunea și viziunea măreață într-un business online de succes, valoros pentru întreaga societate.

Lasă un comentariu