Eko Group: Revoluționând Publicitatea în Era Digitală – Interviu Exclusiv cu CEO-ul Eduard Petrescu

Într-o lume dominată de tehnologie și inovație, industria publicității se transformă rapid pentru a ține pasul cu cerințele consumatorilor moderni. La avangarda acestei evoluții se află Eko Group, o companie care redefinește modul în care brandurile interacționează cu publicul lor țintă. Am avut privilegiul de a sta de vorbă cu Eduard Petrescu, CEO-ul Eko Group, pentru a descoperi secretele din spatele succesului lor și viziunea care îi ghidează în această eră digitală. Iată ce am aflat.

Jurnalist:Mulțumim că ați acceptat acest interviu. Cu o expertiză de peste 20 de ani în domeniul publicității, cum vedeți evoluția Eko Group în peisajul publicitar românesc?

Eduard Petrescu: Eko Group a evoluat de-a lungul anilor, începând ca o mică inițiativă și transformându-se într-un gigant al industriei publicitare din România. Am reușit să ne adaptăm constant la schimbările tehnologice și la cerințele pieței, investind în inovație și formare continuă. Astăzi, suntem mândri să fim un pilon al inovației și adaptabilității, oferind soluții personalizate pentru fiecare client.

Jurnalist:Ați menționat promovarea în presa online din România. Cum contribuie Eko Group la vizibilitatea brandurilor în mediul online?

Eduard Petrescu: În era digitală, prezența online este esențială. Eko Group colaborează strâns cu peste 3000 de ziare online din România, creând campanii publicitare eficiente și targetate. Avem o echipă dedicată de specialiști în marketing digital care lucrează îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și obiectivele lor. Astfel, reușim să creăm strategii de promovare care generează rezultate măsurabile, de la creșterea traficului pe site până la conversii și loialitatea clienților.

Jurnalist: Vorbind despre totemurile digitale, ce avantaje oferă acestea companiilor?

Eduard Petrescu: Totemurile digitale reprezintă viitorul publicității outdoor. Cu peste 100 de locații premium, acestea oferă o vizibilitate excepțională. Avantajul principal este flexibilitatea: conținutul poate fi schimbat în timp real, adaptându-se la evenimente sau promoții speciale. De asemenea, calitatea superioară a afișajelor atrage atenția și crește șansele de a transmite mesajul dorit publicului țintă. Multe companii au raportat o creștere semnificativă a recunoașterii brandului și a vânzărilor după ce au ales să se promoveze prin totemurile noastre digitale.

Jurnalist: Ați menționat și promovarea pe steaguri directionale. Cum se diferențiază Eko Group în acest segment?

Eduard Petrescu: Steagurile directionale sunt niste  instrumente publicitare tradiționale, dar extrem de eficiente. Cu peste 100.000 de stâlpi în București și Ilfov, Eko Group oferă o acoperire vastă. Ceea ce ne diferențiază este calitatea serviciilor și atenția la detalii. Analizăm cu atenție locațiile pentru a maximiza vizibilitatea și ne asigurăm că mesajul publicitar este clar și concis. Feedback-ul pozitiv primit de la cei peste 300 de clienți si 9000 de steaguri montate in Bucuresti si Ilfov, existenți atestă succesul și eficiența acestei metode de promovare.

Jurnalist: Comunitatea Eko Group pare a fi un element central al ofertei dvs. Ce beneficii aduce aceasta membrilor săi?

Eduard Petrescu: Comunitatea Eko Group este inima afacerii noastre. Cu peste 100.000 de antreprenori, oferim o platformă unde membrii pot interacționa, învăța și colabora. Organizăm evenimente exclusive, workshop-uri și seminarii, creând oportunități de networking și dezvoltare profesională. Recent, am introdus și un serviciu de trimitere newslettere, permițând companiilor să comunice eficient cu clienții lor și să îi țină la curent cu ultimele noutăți.

Jurnalist:În încheiere, ce mesaj ați dori să transmiteți potențialilor clienți ai Eko Group?

Eduard Petrescu: Eko Group este mai mult decât o companie de publicitate. Suntem partenerii dvs. în drumul către succes. Cu o echipă dedicată și soluții inovatoare, ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii, adaptate nevoilor dvs. specifice. Într-o lume în continuă schimbare, alegeți Eko Group pentru a vă asigura că rămâneți în avangarda industriei.

Lasă un comentariu