Inspiră-te din aceste stiluri decorative emblematice pentru mobilarea casei

Inclusiv locuința are nevoie la un anumit timp de o schimbare de look.

Mutarea într-o nouă casă este un moment al schimbărilor. Nu doar locația este schimbată, dar și interiorul locuinței merită un upgrade. Mobila și decorațiunile exprimă personalitatea celor care locuiesc acolo, întocmai ca hainele în modă. Mobilierul la comandă și serviciile de montare mobila sunt acum foarte accesibile, iar proprietarii trebuie doar să decidă ce stil îi reprezintă cel mai bine. Ca și punct de pornire, îți prezentăm câteva idei care să te inspire pentru a crea atmosfera potrivită la tine acasă.

1. Stilul clasic, eleganța de odinioară la tine acasă

Dacă ești o fire boemă, ce apreciază arta și lucrurile realizate cu măiestrie, atunci stilul clasic este o alegere inspirată. Mobila masivă, plăcută cromatic și cu detalii impresionante va arăta splendid într-un living generos. Accesoriile precum covoarele mari și draperiile groase vor completa negreșit designul. Deoarece aceste piese trebuie manevrate cu grijă în cazul unei relocări, sfatul nostru este să apelezi la o firmă de mutări. Aceasta oferă și serviciul pentru demontare mobila, pentru un eveniment reușit.

2. Stilul rustic, un farmec aparte în fiecare cameră

Dacă dorești să te simți mai aproape de natură sau de casa de la țară a bunicilor, fără a renunța la elementele moderne, optează pentru stilul rustic. Alături de clasic, rusticul nu se demodează și este integrat în multe amenajări interioare. Pentru a recrea o atmosferă autentică, alege o mobilă din materiale naturale și decorațiuni originale. Te poți juca cu influențele și să adopți fie modelul internațional, fie pe cel rural care să aducă aminte de valorile și tradițiile românești.

3. Stilul minimalist, simplitate și echilibru

Dacă spațiul nu este cel mai generos sau pur și simplu preferi ordinea, aspectul simplu și clar în casa ta, cu siguranță stilul minimalist ți se potrivește. Liniile și formele bine definite ale pieselor de mobilă și lipsa detaliilor care să încarce nu înseamnă că acest mod de a-ți decora locuința nu ar avea farmec. Din contră, mobila este plăcută la vedere, foarte practică și reușește să creeze un echilibru vizual. Frumusețea stă deseori în simplitate.

Lasă un comentariu