Cat costa serviciile de gazduire sediu social al unui SRL in Bucuresti

In momentul in care va hotarati sa infiintati o societate comerciala sau aveti deja una existenta, trebuie sa luati in calcul cheltuielile ce tin de sediul social. Cele mai populare locuri utilizate, precum apartamentele proprii sau cele inchiriate pot mari semnificativ costurile lunare, fiind mult mai dificil in acest fel sa va dezvoltati business-ul. Capitalul de inceput trebuie concentrat in cea mai mare masura in marketing si in calitatea serviciilor si produselor pe care doriti sa le oferiti pietei. In acest fel gestionarea corecta si responsabila a veniturilor si a cheltuielilor este ceea ce separa un antreprenor de succes de unul ineficient.

Una dintre cele mai apreciate entitati pentru care puteti opta atunci cand doriti sa contractati un serviciu de gazduire sediu social in Bucuresti este SRL (societate cu raspundere limitata). Aceasta are avantajul de a nu fi restrictionata precum alte tipuri de firme, avand libertatea de a alege orice cod CAEN pentru a va desfasura in legalitate business-ul.

Cat costa serviciile de gazduire sediu social?

Durata de incheiere a unui contract pentru gazduire sediu social SRL in Bucuresti nu dureaza mai mult de 30 de minute, unul dintre cele mai mari avantaje fiind acelea ca nu este necesar acordul vecinilor pentru a finaliza documentul.

Incheierea unui contract nu se poate realiza pe o perioada mai mica de 6 luni, insa acest lucru nu este un impediment, deoarece cu siguranta veti avea societatea comerciala mult mai mult timp. Avand in vedere acest lucru, pachetele de gazduire au fost realizate astfel incat sa va ajute sa va dezvoltati afacerea fara a mai amana momentul mult asteptat, la costuri mult mai reduse fata de alte alternative:

  • Gazduire sediu social firma in Bucuresti – durata 6 luni – 350 Lei
  • Gazduire sediu social firma in Bucuresti – durata 12 luni – 450 Lei
  • Gazduire sediu social firma in Bucuresti – durata 24 luni – 800 Lei

De ce acte aveti nevoie pentru gazduirea sediului social

Pentru a putea beneficia de noul sediu social, va fi necesar sa aveti cateva documente care difera de la caz la caz, acestea fiind urmatoarele:

  • Infiintare societate noua – carte de identitate;
  • Societatea este in curs de inregistrare – in aceasta situatie veti avea nevoie de CI si dovada rezervarii viitorului nume al firmei la Registrul Comertului, document obtinut in urma depunerii unei cereri.
  • Firma cu vechime – in acest caz va trebui sa fie prezentat certificatul de inregistrare, dar si actul de identitate al viitorului administrator/ administratori.

Poate fi observat faptul ca preturile pentru gazduirea sediului social, indiferent de starea societatii comerciale (daca este noua sau deja inregistrata) sunt foarte scazute. Avand in vedere ca preturile de inchiriere la apartamente cresc constant de la an la an, iar costurile de mentenanta sunt si ele pe masura, gazduirea sediului social poate fi cea mai economica si eficienta solutie.

Din aceasta cauza, chiar si cele mai mari firme au optat pentru acest serviciu, fiind o alternativa mult mai rentabila inca din primele luni de utilizare. De asemenea, veti fi notificat in prealabil in momentul in care acest document urmeaza sa expire pentru al reinnoi si a declara la Registrul Comertului in timp util prelungirea duratei contractuale, putand in acest fel sa va continuati activitatea si drumul spre succes.

Lasă un comentariu