Russian lips: Cum obții buze senzuale ca de păpușă?

Buzele voluptoase și bine conturate sunt un adevărat simbol al senzualității și feminității. Dacă îți dorești să obții acea formă atrăgătoare de inimioară, cu un volum subtil, dar plin în același timp, atunci tehnica russian lips de mărire a buzelor este exact ceea ce cauți.

Ce înseamnă să ai russian lips?

Stilul russian lips (buze în stil rusesc) a devenit extrem de popular în ultima vreme. Acest look a fost inspirat de formele pline și senzuale ale buzelor supermodelelor din Rusia. Scopul este acela de a crea un contur fin al buzelor, în formă de inimă, asemănător buzelor păpușilor rusești tradiționale sau ale păpușilor americane Bratz.

Cum se măresc buzele prin tehnica russian lips?

Tehnica russian lips bucuresti constă în injectarea acidului hialuronic în mod vertical, pornind de la baza buzei spre contur, în picături mici. Fillerul este distribuit cu atenție între țesuturile buzei, pentru a crea volum și a „ridica” buza din interior. Medicul estetician va insista asupra zonei centrale a buzei, pentru a obține efectul de buze pline și un arc al lui Cupidon bine definit. Este o tehnică meticuloasă, care oferă un rezultat natural și armonios. Intervenția este non invazivă, iar rezultatul se observă imeditat.

Avantajele măririi buzelor prin tehnica russian lips?

Față de injectarea clasică cu acid hialuronic, tehnica russian lips pune accent pe conturarea și lifitingul buzelor, fără a adăuga mult volum pe laterale. Astfel, buzele vor părea mai proeminente în zona centrală, dar se vor alinia frumos cu restul feței. De asemenea, această metodă de marire buze acid hialuronic este ideală pentru persoanele care apelează pentru prima dată la o astfel de procedură, deoarece rezultatul poate fi cât se poate de natural și discret. Totodată, este o alegere inspirată și pentru persoanele care vor să-și îmbunătățească forma buzelor, fără a obține neapărat un efect de buze foarte voluminoase.

Așadar, mărirea buzelor prin tehnica russian lips este modalitatea perfectă de a obține buze frumos conturate, cu un aspect natural și seducător. Alege să faci acest pas într-o clinică estetică de încredere, cu medici experimentați, pentru a te bucura din plin de rezultate!

Lasă un comentariu