Neoviderm crema, pentru îngrijirea pielii deteriorate

Dacă pielea ta este afectată de arsuri superficiale, de zgârieturi, iritații sau alte leziuni minore, există o soluție salvatoare: neoviderm crema, emulsia cutanată special concepută pentru acest fel de probleme ale pielii. În ce sens este aceasta ideală pentru folosirea la adulți sau copii, cum hidratează, calmează sau protejează pielea în vederea unei vindecări rapide vei descoperi în acest articol.

Indicații de folosire a cremei neoviderm 

Există mai multe indicații de folosire a cremei neoviderm, iar printre acestea se regăsesc arsurile de gradul I și II, arsurile solare, zgârieturile minore, pielea iritată sau îngrijirea după tatuaj. 

Este foarte important de menționat că această cremă nu poate fi folosită pe leziunile infectate sau pe cele care sângerează. 

Mai mult decât atât, în cazul unor arsuri sau ulcerații extinse, este recomandată vizita la medic înainte de folosirea acesteia. 

Cum acționează neoviderm crema?

Neoviderm crema conține ingrediente active precum betaglucanul, acidul hialuronic sau alginații. Fiecare dintre acestea prezintă un rol important în calmarea, protejarea și hidratarea pielii, reușind să sprijine procesul fiziologic de vindecare. 

De exemplu, betaglucanul este ingredientul care ajută la reducerea inflamației, în timp ce acidul hialuronic ajută la o hidratare profundă. Alginații, în schimb, formează un strat protector extrem de folositor pielii. Ingredientele active atenuează senzația neplăcută, resimțită de obicei după expunere prelungită la soare.

Cum poți folosi această cremă?

Dacă nu există alte indicații oferite de medic, Neoviderm cremă se aplică pe pielea curată și uscată de 2-3 ori pe zi. Pentru că este extrem de ușor de folosit, dar și foarte eficientă în tratarea rapidă a unor leziuni, mai ales a celor minore, aceasta nu trebuie să lipsească din nicio trusă de prim ajutor, mai ales în cazul familiilor. 

Pe timp de vară, ideală pentru protecția împotriva arsurilor solare sau în orice alt anotimp, aceasta poate fi folosită și atunci când există mici accidente domestice, și atunci când există incidente neplăcute în mijlocul naturii. Este crema care te va ajuta în situații limită să treci peste provocări diverse, conținând ingrediente naturale și eficiente, produsul care va ajuta la reducerea timpului de vindecare, prevenind apariția unor urmări nefavorabile ale accidentelor de acest fel. 

Lasă un comentariu