Cum alegi cea mai buna armura moto

Armura moto este nelipsita din arsenalul oricarei motociclist, deoarece iti poate salva viata si o poti folosi atunci cand te afli in situatii critice.

O armura moto reprezinta cea mai importanta protectie a pasionatilor de vehicule cu motor pe doua roti. Produsul te poate proteja foarte bine la coloana vertebrala si clavicula, in cazul unui accident nedorit.

Daca un simplu echipament pentru motociclisti alcatuit din geaca si pantaloni te protejeaza in general contra alunecarii, armura moto ajuta la o siguranta suplimentara in deplasare.

Trebuie stiut faptul ca printre cele mai grave afectiuni, pe care le sufera motociclistii in cazul unui impact, este leziunea coloanei vertebrale, care poate duce la paralizie si chiar deces.

Calatoria ta prin oras sau pe autostrada devine mult mai sigura si fara emotii, daca vei folosi o armura auto, adaptata pentru nevoile tale.

De aceea, o armura moto poate insemna un colac de salvare in situatia unui accident. Dezvoltarea industriei de profil a dus la crearea unor elemente de echipament moto extrem de performant pentru motociclisti.

Astfel, armura moto este realizata din materiale de calitate, cu proprietati sporite de protectie, mulandu-se perfect pe corp si avand un confort deosebit.

Este recomandat ca inainte de a merge in magazine sa achizitionezi o armura moto este bine sa cunosti cateva caracteristici ale acesteia.

Iata ce criterii trebuie sa urmaresti!

Armura moto tip vesta

Poti alege un model mai simplu si mai subtire, cu plasa si protectii pentru coloana si clavicula. Acesta are un pret accesibil si se muleaza foarte bine pe corp.

Armuri moto complete

Produsul este mai performant, oferind cea mai buna protectie si confort maxim. Cele mai performante modele, care includ si manecile, au o captuseala confortabila, centura si mansete de inchidere.

Este o varianta de top, fiind ventilata si continand orificii de aerisire, prevenind acumularea caldurii. Modelul are un pret mai mare, insa el prezinta un sistem de inchidere inovator, avand o siguranta sporita.

Materiale de fabricatie

O armura moto poate fi confectionata dintr-o combinatie de materiale, cum ar fi textil si plastic si polimeri.

Modelele armuri moto difera in functie de grosimea materialului si a protectiilor, care pot fi mai elastice sau mai rigide.

Verifica pe prospectul produsului daca acesta indeplineste standardele europene de protectie. Nu cumpara modele care nu au aceste specificatii, care confirma testarea si certificarea lor legala internationala.

Alegand cea mai buna armura moto, vei fi mereu in siguranta in saua unei motociclete!

Lasă un comentariu