Zodia care ține mult la bani. Mihai Voropchievici: „Sunt strângăreți, vor să fie asigurați”. Previziuni generale

Mihai Voropchievici a făcut previziuni importante despre zodii, cu accent pe cele care au o relație bună cu banii. Există nativi care pentru care banii sunt o componentă foarte importantă, dar la fel sunt zodii care pun mai mult accent pe partea sentimentală, pe relații și iubire.

Zodia care are mare noroc la bani

Dintre toate cele 12 semne zodiacale, Mihai Voropchievici spune că există o zodie foarte atentă la tot ce include latura financiară, o zodie responsabilă căreia îi place să cumpere numai lucruri de calitate, și care se gândește mult ia viitor și își pregătește în permanență plase de siguranță.

Capricornii sunt cei mai responsabili din tot Horoscopul. Sunt strângăreţi. Vor cumpăra ceva de înaltă calitate. Nu dau banii pe mărunţişuri. Vor să fie asiguraţi, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

La polul opus sunt nativii zodiei Pești. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt total dezinteresați de bani, în detrimentul lucrurilor care nu sunt materiale. Pe ei îi interesează afecțiunea, pasiunea, dragostea, iar dacă este să dea bani pe ceva, îi atrag pietrele prețioase și cărțile despre spiritualitate.

Există și nativi care au o tendință impulsivă de a cheltui. Este vorba despre cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului pe care cumpărarea impulsivă îi satisface.

Zodia care își cheltuie banii pe haine

Mihai Voropchievici spune că nativii zodiei Leu sunt impulsivi la cumpărături. Sunt genul de persoane care îi împrumută pe ceilalţi cu bani. De asemenea, Leul îşi cheltuie banii pe haine. Este bine-cunoscut faptul că Leul ține foarte mult la imaginea lui, la modul în care se prezintă în societate și cum este perceput de către ceilalți. De aceea, cei născuți sub acest semn zodiacal investesc mult în imaginea lor pentru că vor să strălucească la orice pas.

Specialistul în Numerologie a mai spus despre Fecioare că nu-și planifică banii și că cele mai multe cheltuieli ale lor merg pe produse de curățenie și igienă. La polul opus sunt nativii zodiei Vărsător care sunt interesați să cumpere tot ce ține de noutăți în materie de tehnologie.