Zodia care are puteri vindecătoare. Mihai Voropchievici spune că acești nativi nu știu cu ce dar au fost înzestrați

Unele zodii sunt extrem de speciale, înzestrate cu un dar aparte. Aflăm de la Mihai Voropchievici că unii nativi au puteri vindecătoare, de care nici măcar nu știu. Numerologul spune că acești nativi nu realizează ce putere au. Acest dar îi face foarte creativi și plini de idei mărețe.

Zodia specială

Mihai Voropchievici a vorbit despre puterea specială pe care o au unii nativi. Printre zodiile considerate de-a dreptul uimitoare se numără Gemenii. Aflăm de la celebrul numerolog că acești nativi au o minte sclipitoare și evoluează mereu, fără a pierde vreodată.

Gemenii nu sunt deloc schimbători și se țin mereu de promisiune. Te pot ajuta mereu dacă ai nevoie de ajutor și au darul de a găsi o soluție la orice problemă. Sunt descurcăreți și le place să fie lăudați, deși sunt modești și nu le place să iasă în evidență. Totuși, vor să simtă aprecierea.

“De obicei, rămân aceeaşi persoană care au fost şi ieri, adică nu se schimbă. Aşteaptă să fie lăudat. Sunt într-o permanentă reinventare de sine. Dacă îi dai unui Geamăn să facă un lucru, acelaşi lucru, pe parcursul unei săptămâni, îl va face în şapte moduri diferite. E foarte creativ”, spune numerologul.

Nativii înzestrați de divinitate

Totuși, zodia-surpriză a horoscopului rămâne Racul.  Sunt una dintre cele mai calme zodii și știu cum să relaționez cu cei din jurul lor. Se spune că reușesc să vindece oamenii din jurul lor cu o vorbă bună, un sfat prețios și o îmbrățișare. Ți-e mai mare dragul să le fii alături.

Cei născuți sub acest semn zodiacal au doar intenții bune și singura lor dorință este să îi scape pe cei din jur de toată suferința care îi urmărește. Pot vindeca orice suferință interioară și, chiar dacă nu știu asta, sunt înzestrați cu un dar aparte când vine vorba despre bunătate.

”Suflet bun, vorbă dulce. Au puterea de a vinde calm, prin modul său de a se conecta cu astrul nopţii. Ei mai au şi nişte calităţi, de multe ori extrasenzoriale, parapsihologice, de multe ori. Au acea putere de a vindeca nişte oameni. Ba că e cu forţa gândului, că e cu forţa mâinii – metoda pe care foloseşte Lidia (n.r. Fecioru) cu bioenergia.”, adaugă Mihai Voropchievici.

Racii chiar au anumite puteri speciale, darul de a vindeca cu ajutorul mâinilor. Trebuie să se intereseze la specialiști despre astfel de tactici.