Zi mare pentru Emily Burghelea! Fosta asistentă de la Acces Direct a făcut și botez în aceeași zi

0

Bat clopotele de nuntă pentru fosta asistentă de la Acces Direct. Emily Burghelea se căsătorește astăzi cu iubitul ei și tot astăzi are loc botezul fetiței lor. Emily a devenit cunoscută publicului și prin participarea la Bravo, ai stil! de la Kanal D. Astăzi este o zi mare pentru tânăra mămică ce va îmbrăca rochia de mireasă pentru prima dată.

S-a căsătorit Emily Burghelea

După plecarea cu scandal de la Acces Direct, Emily a devenit foarte activă pe social media, unde și-a creat o comunitate mare de oameni care o urmăresc și o apreciază. Acolo Emily își ține la curent fanii cu cele mai importante momente din viața ei.

 

Cine este soțul lui Emily Burghelea

CANCAN.RO a aflat că iubitul lui Emily Burghelea este, de fapt, un bărbat la locul lui, cu afaceri și firme de IT, căruia nu prea îi place să iasă în evidență, motiv pentru care preferă să ducă o viață discretă. Tocmai din cauza acestui lucru, fosta asistentă TV i-a făcut un cont de Instagram numit iubitul_lui_emily, într-o notă de amuzament.

Acesta are legături cu underground-ul politicii din România, fiind un cunoscut programator în această zonă. Mai exact, bărbatul misterios din viața ex-asistentei de la Acces Direct generează site-uri și platforme pentru un important partid politic. Mai mult, cei doi sunt asociați într-o firmă cunoscută, potrivit informațiilor exclusive cancan.ro.

„ESTE GENUL DE PERSOANĂ CARE PREFERĂ SĂ NU FACĂ PARTE DIN MEDIUL ONLINE DELOC. NU ARE INSTAGRAM, NICI FACEBOOK, DEȘI ARE CEA MAI BUNĂ FIRMĂ DE IT DIN BUCUREȘTI, FACE INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ, SITE-URI ȘI CHIAR APLICAȚII. ESTE DIFERIT! CRED CĂ ASTA M-A ȘI FĂCUT SĂ MĂ ÎNDRĂGOSTESC DE EL! ACUM, PENTRU CĂ A AVUT CURAJUL SĂ APARĂ LA TV, I-AM FĂCUT INSTAGRAM, CU SAU FĂRĂ VOIA LUI, AȘA CĂ ÎL PUTEȚI GĂSI ONLINE. @IUBITUL_LUI_EMILY.

Mi-a zis că mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri. Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret! Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!”, a mai completat Emily Burghelea, pentru CANCAN.RO.

Astăzi este o zi mare pentru fosta asistentă de la Acces Direct și pentru iubitul ei, Andrei. Cei doi s-au căsătorit civil când Emily era însărcinată, iar acum a venit ziua în care au făcut jurămintele în fața altarului.

Emoțiile sunt mari pentru miri, mai ales că tot astăzi este și botezul fetiței lor. Se anunță o petrecere pe cinste pentru frumoasa familie și invitați.

Cununia religioasă va avea loc în aceeași zi cu botezul fetiței lor. Emily și Andrei au apelat la o firmă de organizări evenimente pentru ziua cea mare pe care au denumit-o: nuntez, de la nuntă și botez.

Dis de dimineață, Emily s-a prezentat la salonul de înfrumusețare, pentru a se coafa și aranja pentru marele eveniment.

 

Nașa de cununie este cea mai bună prietenă a miresei, și tot ea este și cea care va boteza fetița. Îti multumesc pentru tot ceea ce insemni pentru mine! Imi vei boteza fetita si ne vei cununa pe noi, un cuplu mai potrivit ca voi nu puteam sa gasim! Dumnezeu a vrut ca lucrurile sa decurgă asa…a scris Emily într-o postare pe Instagram.

Emily nu a dezvăluit niciodată identitatea iubitului ei care în public poartă întotdeauna o mască ce îi acoperă chipul. Tot ce știm despre acesta este că se numește Andrei și că activează în domeniul IT.