Vulpița a izbucnit când a auzit gluma făcută de Viorel. Cum a reacționat Veronica atunci când soțul ei a numit-o „varză”

loading...

Veronica nu îi mai permite lui Viorel să glumească cu Iasmina și nici nu mai vrea ca cea pe care a numit-o prietenă cu câteva zile în urmă să le mai calce pragul casei.

De data aceasta, Veronica s-a simțit mai deranjată ca niciodată de prezența Iasminei, deși vecina a încercat să se împace cu ei, aducându-le un „cadou de pace”, mâncare gătită chiar de ea.

Iasmina a declarat la Acces Direct că nu are nicio legătură cu Viorel și că tot ceea ce a încercat să facă a fost să îi ajute la casă pe soții Stegaru.

Însă Veronica nu vrea sub nicio formă să înțeleagă acest lucru. Veronica nu a fost atât de încântată de mâncarea gătită de Iasmina, aşa că i-a spus fără ocolişuri. În schimb, Viorel i-a dat o notă mare tinerei vecine. După ce s-au înfruptat din bucatele aduse de Iasmina, soții Stegaru au vreut să îi dea note vecinei pentru felul în care a gătit. Viorel i-a dat nota 9,99, iar Vulpița i-a dat nota trei: „Păi cum a zis și de cartofii mei că nu sunt buni, așa și eu!”, spune Vulpița.

Cum arată femeia care a băgat zâzanie în familia Stegaru

„Veronica a dat ca sa iasa media, ca sa treaca clasa pe anul 2020, 9,99”, spune Viorel. De aici a izbucnit scandalul! rezenţa vecinei şi mai ales discuţia acesteia cu soţul ei, au deranjat-o pe Veronica.

„Iasmina, ca să împăcăm și capra și varza”, spune Viorel împăciuitor.

„Cine e capra? Si cine e varza?”, întreabă Veronica.

„Tu ești varză”, spune Viorel. La auzul acestor cuvinte, Veronica a avut câteva momente de tăcere și apoi a izbucnit. L-a lovit pe Viorel peste umeri și a plecat din casă plângând

„Gata! Lasă-mă în pace!! M-ai făcut varză. De ce ma face varza? Nu vezi că mă face varză de față cu vecina”, spune Veronica plângând de nervi.

loading...