Voropchievici ne spune ce putere secretă are fiecare zodie. Cum să profiți de darul cu care te-a înzestrat Universul

Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi, a dezvăluit ce putere secretă are fiecare zodie. Puțini nativi știu de ce sunt în stare și, de cele mai multe ori, nu profită de avantajele cu care au fost înzestrați. Numerologul a vorbit despre darul fiecărei zodii și cum poate profita de el.

Horoscopul puterilor ascunse

Mihai Voropchievici spune că fiecare dintre noi are o anumită putere, una specială, care îl ajută în anumite situații, Totuși, nu mulți știm despre ele, despre forțele cu care am fost înzestrați și, în acest fel, nu valorificăm ceea ce avem.

“De multe ori nu ne folosim de ele. Avem aceste puteri secrete, acele părți solariene, cele prin care strălucim, ieșim în evidență. Fiecare zodie e o forță prin acele caracteristici”, e de părere Voropchievici.

Zodia Berbec

Nativii Berbeci sunt persoane serioase, omul potrivit, în locul potrivit. Ești un bun observator și ai puterea de a simți ușor niște manifestări ale celor din jur. Niciun detaliu nu trece neobservat de tine.

Zodia Taur

Taurii îi simte foarte ușor pe cei care încearcă să profite de el și niciodată nu se lasă păcălit. Este foarte șiret, se ascunde bine și, atunci când vrea, chiar trece neobservat.

Zodia Gemeni

Sunt cei care spun ce trebuie, când trebuie. Se pricep foarte bine să își susțină punctul de vedere și sunt mereu pregătiți dacă cineva le cere părerea. Nu se dau înapoi de la niciun discurs sau prezentare.

Zodia Rac

Tu ai acea putere de a simți ce urmează să se întâmple. De fiecare dată când prevestesc ceva, se întâmplă exact cum au zis ei. De multe ori își fac rău cu acest dar, pentru că nu se mai pot bucura de anumite momente dacă știu exact cum vor decurge.

Zodia Leu

Leii sunt foarte punctuali și mereu pregătiți, motiv pentru care cei din jur îi apreciază. Parcă ai ști cu exactitate când trebuie să vorbești, când să taci și când să iei atitudine, ai mult de câștigat de pe urma acestei trăsături.

Zodia Fecioară

Fecioarele știu totul înaintea celorlalți și știu exact ce oameni să țină lângă ei. Știu foarte ușor cine le este prieten și cine nu și nu păstrează pe nimeni care nu se ridică la nivelul așteptărilor sale.

Zodia Balanță

Balanțele pot să cunoască oamenii ca și cum ar fi intrat în mintea lor. Sunt niște prieteni foarte buni, care te vor ajuta mereu dacă ai nevoie, dar care te vor taxa cu prima ocazie când le greșești.

Zodia Scorpion

Scorpionii nu suportă mincinoșii și îi citește imediat. Nativii acestei zodii au de câștigat din acest motiv, pentru că nu se lasă prostit și nimeni nu poate să le vândă minciuni. Sunt atenți la tot ce se petrece în jurul lor.

Zodia Săgetător

Săgetătorul se descurcă singur mereu și nu are niciodată nevoie de ajutor. Este omul care se informează foarte mult și care este disperat după cunoaștere. Este mereu pregătit și știe tot ce mișcă.

Zodia Capricorn

Capricornul este foarte sincer și spune mereu lucrurilor pe nume. Uneori este rezervat, crezând că ceilalți se vor supăra dacă le spune totul pe față, dar nu știe câte de are câștigat de pe urma seriozității sale.

Zodia Vărsător

Citesc gândurile și obțin foloase prin puterea minții lor. Apreciază foarte bine următoarea mișcare a celorlalți și nu ezită să îi avertizeze pe aceștia dacă fac vreun pas greșit.

Zodia Pești

Văd tot ce mișcă în jurul lor și au o privire atotcuprinzătoare. Sunt ambițioși și vor să facă totul perfect, pentru a se asigura că nu dau greș niciodată.