Viorel și Violeta, soții găsiți morți la Gura Portiței, au fost înmormântați. Au lăsat trei fete în urmă: ”Mamă, tată, cui ne-ați lăsat?”

Data:

http gandul.ro wp content uploads 2023 08 WhatsApp Image 2023 08 31 at 16.55.33 1

O tragedie cumplită a îndoliat o comună din județul Iași, iar trei fete au rămas orfane de ambii părinți. 

Viorel și Violeta Burduhosu, soții găsiți decedați la Gura Portiței, au fost înmormântați astăzi la biserica din localitatea Stroești (Iași). Întreaga familie este îndurerată, nimeni nu își poate imagina cum de s-a putut ajunge la o asemenea tragedie. Trei fete, Maria, Nicoleta și Mihaela, au rămas orfane.

Mesaje dureroase după moartea celor doi soți

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe mesaje din partea familiei.

”Dumnezeu să vă ierte, dragii mei! De ce a trebuit să plecați dincolo atât de devreme, lăsând în urma voastră trei flori frumoase, scufundate acum în atâta suferință? Of, Doamne, dragul meu frate Reli, draga mea cumnată Vio, vom putea vreodată vindeca măcar un pic rănile ce ne rămân în suflete, că tare mai dor? Ce mă fac fără voi oare? Vă voi iubi mereu, dragii mei dragi”, a postat sora bărbatului găsit decedat la Gura Portiței.

Și una dintre fiice a postat un mesaj sfâșietor: ”Mamă, tată, cui ne-ați lăsat?”

 

Vecinii care i-au cunoscut pe cei doi soți nu se așteptau niciodată la așa ceva. ”Mie nu îmi vine a crede, eram prieteni cu ei. Îi cunosc de mult timp, nu are cum să se întâmple aşa ceva. Au trei copii împreună, aceştia sunt plecaţi în străinătate. Am vorbit cu una dintre ele zilele trecute, atunci când poliţiştii o căutau pe mama ei. Credeau că s-a înecat şi ea. Fata ei spera să o găsească pentru a o înmormânta”, a declarat un localnic, conform ziaruldeiași.ro

Lasă un comentariu