Victor Slav și Sofia, apariție emoționantă la Teo Show: ”Înseamnă totul pentru mine”

0
Victor Slav și fiica sa din relația cu Bianca Drăgușanu, Sofia, au apărut împreună într-o emisiune TV,
unde au vorbit extrem de sincer
Victor Slav și Sofia, apariție emoționantă la Teo Show: ”Înseamnă totul pentru mine”. Sursa foto: Instagram.com

Fostul prezentator de la „Vulturii de noapte” a avut o apariție emoționantă alături de fiica sa, care, ca orice alt copil, a scos la iveală anumite năzbâtii pe care le-a făcut.

Sofia a scos la iveală faptul că a mâncat prea multă ciocolată la un moment dat, lucru care a afectat-o. Micuța a fost nevoită să stea în spital câteva zile pentru a se recupera.

Auzind cele povestite de fetița sa, prezentatorul Victor Slav s-a amuzat copios. Dialogul dintre cei doi a făcut deliciul publicului de la „Teo Show”, unde au fost invitați recent.

Victor Slav și fiica sa, în centrul atenției, la un show TV

„Câteodată mănânc ciocolată și am vomitat odată și asta nu e bine, că am stat două zile în spital!”, a spus Sofia în emisiunea prezentată de Teo Trandafir.

„Și cine ți-a dat ciocolată?”, a întrebat Victor Slav.

„Eu mi-am luat. Buni e problema!”, a fost răspunsul oferit de fetița vedetei.

„Ei, nu cred, cred că ți-ai luat și tu singură”, a completat Victor Slav.

Sofia este lumina ochilor pentru fosta vedetă de la Kanal D, care se declară mândru de micuță. Copila este un ajutor de nădejde pentru tatăl său, fiind filmată în timp ce udă florile la restaurantul deținut de fostul moderator.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are numai cuvinte de laudă la adresa copilei, despre care spune că nu-și imagina să aibă o fetiță atât de frumoasă și isteață.

„Sofia înseamnă tot pentru mine!”, a subliniat Victor Slav, în cadrul aceleași emisiuni TV.

Victor Slav, mândru de fiica sa, Sofia Natalia

„Sofia primul lucru pe care-l face când ajunge la restaurant întâi intră în bucătărie. Ea trebuie să vadă ce se întâmplă acolo, vorbește cu bucătarii, își dă comandă singură.