Viața bate filmul: ce a anunțat Jennifer Lopez despre relația cu Ben Affleck (Video)

Este știrea momentului în lumea showbizului internațional. O veste neașteptată îi aduce în centrul atenției pe Jennifer Lopez și Ben Affleck. S-a tot scris despre ei în ultima perioadă, după ce s-au regăsit și au decis să-și mai dea o șansă, la distanță de 20 de ani de la prima despărțire. Iată ce a anunțat diva pop printr-o postare pe contul ei de Instagram.

Jennifer Lopez a făcut anunțul

Printr-un video, diva a anunțat că s-a logodit cu actorul Ben Affleck. Cei doi și-au reluat relația de iubire la începutul anului trecut, după aproape două decenii de la momentul în care au rupt planurile pentru nuntă. Se pare că de data aceasta totul merge bine în cuplul Lopez-Affleck, iar actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. Emoționată, cu lacrimi în ochi, Jennifer și-a anunțat fanii despre acest eveniment frumos din viața ei.

Postarea divei a fost văzută de aproape 2 milioane de oameni. Felicitările și urările de bine nu au contenit pentru ceea ce trăiesc acum Jennifer Lopez și Ben Affleck. Actrița și cântăreața în vârstă de 51 de ani a primit de la iubitul ei un inel de logodnă cu smarald și diamante.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit la 17 ani după logodna eșuată

Povestea de dragoste dintre Ben și Jennifer demonstrează că viața bate filmul. Cei doi au început să se întâlnească la începutul anului 2002, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare de la Gigli. S-au logodit în noiembrie 2002, când actorul a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant roz tăiat radiant de 6,1 carate cu două diamante albe trapezoide, montat pe o bandă de aur roz de 18K și platină de la Harry Winston. Bijuteria l-a costat pe Ben Affleck în jur de 1,2 milioane de dolari. Cei doi urmau să se căsătorească în septembrie 2003, dar și-au amânat nunta și în cele din urmă s-au despărțit în ianuarie 2004.

Ulterior Ben a fost căsătorit cu Jennifer Garner cu care are trei copii, iar J.Lo a fost căsătorită cu Marc Anthony cu care are doi copii. J.Lo și Ben Affleck s-au regăsit la începutul anului 2021 și de atunci sunt de nedespărțit.