Vesti proaste pentru fanii formatiei Holograf – Solistul trupei, Dan Bittman …

„Sunt in convalescenta. Toate ziarele au scris ca mi-am revenit, insa adevarul e altul. Nu mi-am recuperat vocea complet, nu am inregistrat nimic inca”, a declarat Dan Bittman.

Solistul Holograf a precizat ca a mers la studio impreuna cu colegii, insa nu pentru a inregistra sau repeta. „Ne-am intalnit, dar nu pentru a repeta. Doar ne-am vazut asa, intre noi”, a declarat Bittman.

Problemele lui Dan Bittman au aparut dupa ce s-a operat, anul trecut, la o clinica din Viena. Desi ar fi trebuit sa-si revina complet in doua saptamani, solistul este inca ragusit.

Solistul Holograf a precizat ca, deocamdata, nu se pune problema de concerte. „Problemele mele de sanatate sunt mai importante decat banii. Nu am ce sa va spun de concerte, nu e cazul sa vorbim despre concerte. Cand ma voi simti mai bine, va voi anunta”, a declarat Bittman.

Solistul Holograf a negat si zvonurile potrivit carora ar da in judecata medicii din Viena, pentru malpraxis. „Nu a fost vorba de niciun proces, speculatiile au pornit de la o declaratie a mea, in care spuneam ca presa mi-a dat o idee buna (n.r. sa dea in judecata medicii). La Viena e un sistem exceptional, chiar am ramas impresionat ca totul functioneaza formidabil. Chiar daca esti presedinte sau un nimeni, esti tratat la fel”, a declarat Bittman.

Lasă un comentariu