Vești bune pentru utilizatorii Digi! Toți clienții trebuie să afle

Digi este unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie mobilă, cablu TV și internet din țară, care se bucură de mare succes. În ultimii ani a avut parte de o evoluție interesantă și se pare că nu se opresc aici. Oficialii au făcut un anunț important acum, care vizează toți clienții.

Schimbări mari la DIGI

Digi RCS-RDS vin cu surprize mari pentru clienții lor, pe care îi surprind ori de câte ori au ocazia. Gigantul în telecomunicații anunță acum că vrea să atragă și mai mulți utilizatori ai serviciilor, motiv pentru care își vor extinde radical raza de acțiune.

După cum a anunțat, Digi le va oferi internet și cablu inclusiv celor care acum nu se află în zona de acoperire. Mai sunt Colțuri îndepărtate în care nu este semnal bun și rețeaua nu este sub acoperire, dar în viitorul apropiat se vor remedia aceste probleme. Nu se știe exact când vor fi puse în practică planurile, dar cert este că au loc progrese mari în acest sens.

Digi, concurență serioasă cu Orange și Vodafone

Digi a evoluat constant în ultimii ani și toată lumea se aștepta să se extindă și mai mult. Extinderea din perioada următoare nu este deloc o veste bună pentru alți furnizori precum Orange sau Vodafone, dar cert este că pe clienți îi așteaptă oferte mari cât de curând și servicii de cea mai înaltă calitate în toată România.

Un minus pe care îl are, însă, gigantul, este că, pe partea de internet mobil, DIGI are cele mai mici viteze din țară față de Orange sau Vodafone. Celelalte două rețele sunt ceva mai vechi pe piață și s-au mobilizat, dar și Digi va lua măsuri în acest sens cât de curând.