Veste nesperată despre Alexandru Arșinel! Fiul marelui actor, dezvăluiri exclusive despre starea de sănătate a maestrului

Alexandru Arșinel, ajuns la 83 de ani, are nenumărate probleme de sănătate. Actorul care și-a lăsat o amprentă de neșters în lumea teatrului și a cinematografiei românești, a trecut printr-o perioadă cât se poate de dificilă după ce, de la azilul la care stătea a fost nevoit să ajungă la spital.

Veste nesperată despre Alexandru Arșinel! Ce spune fiul actorului

Internat în regim de urgență la spital, Alexandru Arșinel pare să își revină pe zi ce trece. Conform informațiilor obținute, starea de sănătate a marelui actor se îmbunătățește pe zi de trece.

Cristian Arșinel, fiul actorului, ne-a dezvăluit ce se întâmplă cu tatăl său, în aceste momente. ȘI, chiar dacă problemele pe care le avea Arșinel erau destul de grave, lucrurile încep, în sfârșit, să se îndrepte în direcția dorită de toată lumea.

”Tata se simte bine, e bine acum”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, fiul lui Alexandru Arșinel. Mai mult decât atât, susține Cristian Arșinel, în curând va fi externat din spitalul în care este tratat. ”Nu știm încă dacă îl ducem acasă sau la azil”, ne-a mai dezvăluit fiul lui Alexandru Arșinel.

Cu toate acestea, a mai precizat fiul actorului, veștile despre Arșinel sunt, de cele mai multe ori, exagerate. ”Tata e mult mai bine acum, situația lui nu e gravă”, a ținut să precizeze Cristian Arșinel.

Ce probleme de sănătate l-au dus pe Alexandru Arșinel la spital

Conform informațiilor obținute, Alexandru Arșinel a ajuns la spital după câteva săptămâni petrecute la un azi de bătrâni, acolo unde este ținut, permanent, sub observație. Doar că, din păcate, lucrurile s-au complicat pentru actor în ultima perioadă.

Mai exact, pare-se, el ar suferi de o aritmie cardiacă, problemele cu inima fiind mai vechi pentru actor. Din acest motiv, în momentul în care cei care îl îngrijeau pe Alexandru Arșinel au constatat că starea lui se deteriorează, au apelat la ajutor de specialitate.

Ajuns la spital, actorul a avut parte de tratament dedicat problemelor sale, la care, pare-se, se adaugă și o serie de infecții care i-au dat bătăi de cap. Din păcate, acestea erau rezistente la antibioticele comune. Cu toate acestea, medicii au reușit să îl facă pe Alexandru Arșinel să își revină, iar acum, din informațiile noastre, este în afara oricărui pericol.

De altfel, dacă nu apare vreo problemă deosebită, Alexandru Arșinel va mai petrece în spital doar câteva zile, informațiile obținute dezvăluind că actorul este, din nou, într-o stare fizică și psihică bună, tonusul lui fiind în creștere.

Alexandru Arșinel, probleme vechi de sănătate

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel sunt unele ”cu vechime”. În urmă cu mai mult de 12 ani, el a fost subiectul unui transplant renal realizat în condiții de urgență. De atunci însă, starea lui de sănătate s-a tot înrăutățit, iar inima a fost cea care i-a pus, de-a lungul timpului, cele mai mari probleme.

În ultimele luni, de altfel, Alexandru Arșinel a fost subiectul a mai multor intervenții chirurgicale cardiace. ”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația (…)

Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun”, ne spunea Alexandru Arșinel, înainte de a ajunge la azilul în care primește îngrijiri de specialitate.

De altfel, după ziua lui de naștere, la scurt timp, Alexandru Arșinel ajungea în azilul din care a plecat doar pentru a ajunge la spital. La acea vreme, el încă spera să revină pe scenă, acolo unde, de-a lungul a șase decenii, a strălucit.

 ”Voi reveni, sper, pe scenă. Nu acum, nu imediat. Aștept să se `înșurubeze` teatrul în forma de acum, că nu vreau să deranjez, să nu spună cineva că mă bag eu peste”, ne spunea, la aniversarea celor 83 de ani, Alexandru Arșinel. Și, recunoștea el, visează să se retragă de pe scenă în comuna natală, Dolhasca…