Vasile Șeicaru, primele declarații după operația la coloană. Cum se simte acum marele artist

Vasile Șeicaru este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Ultima perioadă a fost extrem de grea pentru el, motiv pentru care a lipsit din spațiul public. Artistul a trecut printr-o operație grea, despre care a vorbit abia după două luni.

Vasile Șeicaru se recuperează

Vasile Șeicaru a dispărut de ceva timp din spațiul public, iar fanii i-au dus dorul celebrului artist. La două luni de la dispariție, a decis să spună prin ce a trecut. În stilul său umoristic, a recunoscut că a fost supus unei intervenții chirurgicale în Franța, pentru coloană, unde avea probleme mari.

A ținut secret faptul că a avut probleme medicale, iar de ziua sa de naștere a decis să spună tuturor prin ce a trecut. A preferat să vorbească el despre experiență, decât ca publicul său să afle informații eronate din presă și să se producă panică în rândul celor care îl iubesc.

Artistul se simte bine acum, dar are nevoie de o perioadă bună de timp pentru recuperare. A renunțat, pentru moment, la concerte și spectacole, dar nu va sta prea mult timp departe de scenă și le promite fanilor lui o mulțime de surprize după ce începe să se simtă mai bine.

“După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele, dar asta nu pentru multă vreme! Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult”, a scris Vasile Șeicaru, pe rețelele de socializare.

Vasile nu va urca pe scenă în sezonul estival, ci abia în toamnă va programa noi spectacole. Totuși, este nerăbdător să simtă din nou emoțiile de pe scenă și vrea să își revadă susținătorii.