Update: Elena Udrea a fost găsită în Bulgaria și reținută

Update: Elena Udrea a fost găsită și prinsă în Bulgaria, la frontiera cu Grecia. Fosta politiciană a fost prinsă de polițiști în zona Kulata, în timp ce încerca să ajungă în Grecia. A fost reținută imediat de oamenii legii și, după ce ajung documentele necesare, va fi adusă în țară.

udrea

Știrea inițială: Elena Udrea trece prin clipe de groază în acest moment. Fostul politician a fost condamnat la șase ani de închisoare au executare, dar se pare că a părăsit țara. Chiar inainte de a fi dată sentința, a fugit din țară, motiv pentru care a fost dată în urmărire generală.

Elena Udrea a părăsit țara

Udrea a primit azi sentința de condamnare definitivă în dosarul Gala Bute. Astfel, ea urmează să își ispășească pedeapsa de șase ani în închisoare, iar oamenii legii au mers astăzi să o ia de acasă imediat după ce sentința a fost stabilită.

Politia a mers la toate adresele declarate și Udrea este de negăsit. Fostul politician a plecat deja din România pe la Vama Giurgiu, chiar de dimineață, după ce instanța a decis că aceasta trebuie să execute 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Astfel, a fost dată în urmărire generală.

7BB8B59C 30CA 4A3A BF52 47C237AA3C1F

Toată lumea se întreabă cum de a putut părăsi țara, dar răspunsul este simplu: nu avea dispuse măsuri preventive sau interdicții. Astfel, avea tot dreptul să părăsească țara. Când va fi găsită, va fi Dusă direct la închisoare. Dintre cei trei viitori deținuți, doar celebra blondă este de negăsit.

“Femeia nu a fost găsită la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost declanșată procedura pentru punerea în urmărire. Facem precizarea foarte clară că persoana care nu a fost depistată nu avea dispuse măsuri preventive sau interdicții. Se continuă activitățile specifice, pentru depistarea și încarcerarea persoanei”, spune Poliţia Română în cadrul unui comunicat.

Elena Udrea ar fi ieșit din țară pe la Vama Giurgiu cu mașina personală. Acum se numără printre persoanele urmărite general, iar cei care dețin informații despre fostul ministru pot alerta autoritățile. Inainte de a fi închisă data trecută, Udrea a plecat în Costa Rica, unde a cerut azil. A fost găsită apoi de Interpol și încarcerată.