„Unde este soția mea?” Lună de miere sfârșită tragic pentru Antonela și Mark, în autobuzul morții din Italia. Tânăra era însărcinată în 6 luni

Lună de miere sfârșită tragic pentru Antonela și Mark, în autobuzul morții din Italia. Tânăra era însărcinată în 6 luni. Iată detaliile sfâșietoare!

Marți seara, un tragic incident a avut loc în Mestre, în apropiere de Veneția, soldat cu decesul a 21 de persoane și rănirea altor 15, în urma căderii unui autobuz plin de turiști de pe o pasarelă peste calea ferată și izbucnirea unui incendiu.

Autobuzul implicate în accident era un vehicul electric, pus în circulație cu doar un an în urmă. Acesta transporta turiști străini care se întorceau dintr-o excursie de o zi la Veneția. Autobuzul a părăsit pasarela, trecând peste parapetul de protecție, și a căzut de la o înălțime de peste 10 metri, urmând să ia foc la impact.

Evenimentul tragic a avut loc în cursul serii de marți, puțin înainte de ora locală 20:00 (21:00, ora României), pe o șosea dreaptă și, de obicei, foarte circulată, care conectează districtul Mestre cu centrul istoric al orașului Veneția.

Antonela și soțul ei Marko Baković, doi tineri croați, și-au unit destinele cu doar 20 de zile în urmă și au decis să petreacă luna lor de miere în Italia. Tragedia i-a lovit marți seara, când autobuzul pe care îl ocupau, împreună cu zeci de alți turiști, s-a prăbușit de pe podul din Mestre. Această catastrofă a dus la pierderea a 21 de vieți și la rănirea a 15 persoane. Din nefericire, Antonela nu a avut nicio șansă, pierzându-și viața pe loc, în timp ce soțul ei, Marko, a fost grav rănit și acum luptă pentru supraviețuire.

Potrivit informațiilor locale, cei doi tineri erau originari din cantonul croat Split-Dalmația și se căsătoriseră cu doar trei săptămâni înainte de tragedie. Antonela avea 25 de ani și era însărcinată în 6 luni.

Fotografiile de pe paginile lor de socializare îi prezintă zâmbitori și fericiți la nunta lor, care a avut loc pe 11 septembrie. Antonela strălucea într-o rochie albă, iar părul ei negru cădea grațios pe umeri. Marko era elegant, purtând un sacou și un papion. Într-o altă fotografie, se îmbrățișau, emanând dragoste.

Italia, în special Veneția, a fost alegerea lor pentru luna de miere, în speranța de a-și îndeplini visul lor romantic. Cu toate acestea, vacanța lor în decorul pitoresc al orașului lagunar s-a încheiat tragic. Antonela a pierdut viața în accidentul de la Mestre, în timp ce soțul ei, în vârstă de 24 de ani, se află într-o stare gravă, internat într-un spital din Milano.

Conform publicației La Repubblica, Marko nu știe încă despre tragicul sfârșit al soției sale și întreabă repetat asistentele: „Unde este soția mea?”

24sata.hr raportează că tânărul croat era fotbalist la un club local, jucându-și ultimul meci cu doar cinci zile înainte de plecarea în luna lor de miere alături de soția sa.

Marți seara, înainte de ora 20:00, poveștea lor de dragoste s-a încheiat într-un mod tragic, cu accidentul oribil care a dus la moartea a 21 de persoane. Bilanțul este susceptibil de a crește, dată fiind gravitatea rănilor a cel puțin 10 persoane internate în secțiile de terapie intensivă.

Toate cele 21 de persoane decedate în tragicul accident de la Mestre, lângă Veneția, au fost identificate de către autoritățile italiene, conform informațiilor furnizate de Corriere della Sera. Printre aceste victime se numără și o familie formată din patru români. Prefectul Veneției, Michele di Bari, a confirmat identificarea tuturor victimelor accidentului de autocar.  Pe lista victimelor se regăsește familia Orgrezeanu: Aurora Maria (8 ani), Georgiana Elena (13 ani), Mihaela Loredana (42 de ani) și Mircea Gabriel (45 de ani).

De asemenea, au fost identificați nouă ucraineni, printre care Liubov Shyshkarova, în vârstă de 30 de ani, cuplurile Iryna Pashenko și Yuliia Niemova, Vasil Lomakyn, în vârstă de 70 de ani, Tetiana Beskorainova, născută în 65 de ani, Anastasia Morozova în vârstă de 12 ani, Daria Lomakina (10 ani), Dmytro Sierov (23 de ani) și Serhii Beskorovainov (70 de ani).

Tragedia a mai luat viața a trei germani, inclusiv un tânăr de 28 de ani, Siddarta Jonathan Grasse, Anne Eleen Berger (22 de ani) și Charlotte Nima Frommherz, de doar un an.

În rândul victimelor se numără și un italian, șoferul autocarului, Alberto Rizzotto, în vârstă de 40 de ani, din Treviso, o cetățeană croată, Antonela Perkovic (25 de ani), doi portughezi: Maria Fernanda Arnaud Maciel (56 de ani) și Gualter Augusto Carvalhido Maio (54 de ani), și o sud-africană, Annette Pearly Arendse (58 de ani).

Lasă un comentariu