Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball: „Mi-a spart capul”

Una dintre fetele care au fost la petrecerea organizată de Gabi Bădălău, în apartamentul său, spune că a fost bătută de Bianca Drăgușanu. Tânăra spune că iubita lui Gabi Bădălău i-a spart capul, după ce a găsit-o în apartamentul în care Bianca locuia cu afaceristul din Giurgiu.

Potrivit informațiilor Acces Direct, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiau în apartamentul în care a avut loc petrecerea la care a cântat și Florin Salam. Joia trecută, Bianca și Gabi s-au certat, ea ar fi părăsit apartamentul, însă s-a întors în jurul orei patru dimineața pentru a se împăca. Atunci când s-a întors în apartament, le-ar fi găsit pe acele domnișoare împreună cu iubitul ei, dar și cu Florin Salam.

Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball: "Mi-a spart capul"Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball: "Mi-a spart capul"

Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball

Una dintre fetele care au fost la petrecerea lui Gabi Bădălău a povestit ce s-a întâmplat atunci când Bianca Drăgușanu a ajuns în apartament.

Tânăra susține că acum are corpul plin de vânătăi și că urmează să depună o plângere la Poliție împotriva Biancăi Drăgușanu. Atunci când fetele au văzut-o pe Bianca Drăgușanu intrând în apartament, ar fi luat-o la fugă pe scări.

‘După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo.

Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie. Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți.

Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, încontinuu’, a povestit tânăra la Acces Direct.

Ce s-a întâmplat când Bianca Drăgușanu a ajuns la petrecerea lui Bădălău

Tânăra care spune că a fost bătută de Bianca Drăgușanu a declarat astăzi că s-a speriat extrem de tare atunci când a văzut-o pe Bianca Drăgușanu intrând în apartament și că nu a știut cum să reacționeze. Bianca Drăgușanu ar fi fugit după ele, în fața blocului, acolo unde le-ar fi bătut cu bestialitate, fără să se gândească la consecințe.

Tânăra a declarat că nu a fost invitată personal la petrecere, ci a mers cu o altă prietenă, chemată de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu l-ar fi lovit și pe Florin Salam

Bianca Drăgușanu ar fi văzut negru în fața ochilor în momentul în care a intrat în apartament și a descoperit ce făcea, de fapt, Gabi Bădălău, la scurt timp după ce s-au certat.

‘Prima dată i-a luat pe toți la bătaie, pe cine a prins. I-a dat și lui Salam. I-a lovit pe toți, din câte am văzut. Ea era nervoasă, era… Vă dați seama. Credea că am mers să facem ceva cu Bădălău’, a povestit tânăra.

Mirela Vaida, mesaj pentru Bianca Drăgușanu, după le-ar fi bătut pe invitatele lui Gabi Bădălău

Prezentatoarea de la Acces Direct a reamintit că, în prezent, Gabi Bădălău este căsătorit cu Claudia Pătrășcanu, cu care are și doi copii. Mirela Vaida a spus că o femeie care își cunoaște valoarea nu apelează niciodată la astfel de gesturi necugetate.

‘Care este statutul Biancăi Drăgușanu în relația cu Bădălău, care nici măcar nu a divorțat? Deci dacă este adevărat că Bădălău avea acel apartament, înseamnă că apartamentul ăla este al lui Bădălău. Oricine vine, din punctul meu de vedere, neinvitat, poate avea o plângere penală.

Din punctul meu de vedere, o femeie este aici, mai ales când își știe valoarea. Te duci să dai cu bâta în alea, păi tu ești la mintea lor?! Nu se face așa, că ai copil acasă’, a spus Mirela Vaida.