Drama in televiziunea din Romania. Doua dintre dansatoarele de la emisiunea Showbiz Report (Antena Stars) au fost implicate intr-un cumplit accident rutier. Potrivit spynews.ro, tinerele au intrat in coma si au suferit mai multe traumatisme.

Doua dintre dansatoarele de la Antena Stars au fost implicate intr-un accident rutier, iar starea lor este una grava. Coregraful lor, Zizik, a marturisit ca Andreea (20 de ani) se afla internata la Spitalul Floreasca si este in coma indusa, iar elena este la Terapie Intensiva la Spitalul Elias, starea ei fiind una stabila.

„În fiecare zi realizez că este o realitate, ci nu este un coșmar. Elena este la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, a ieșit din coma indusă și este stabilă. Andreea este la Spitalul Floreasca și este încă în comă indusă. Ambele au foarte multe traumatisme. Andreea are 20 de ani și Elena are 19 ani. De când am venit la emisiune am văzut că este extrem de aglomerat, la Băneasa la fel, bară la bară până spre Otopeni. Eu le-am zis să mergem ieșim pe autostradă, ca să evităm traficul, ele nu au vrut, nu știu ce s-a întâmplat, parcă am avut o presimțire tot timpul”, a declarat coregraful fetelor, Zizik, informeaza spynews.ro.

Mai mult, potrivit coregrafului, Andreea se afla la volan, iar Elena era pe locul din dreapta: „Andreea conducea, iar Elena stătea pe locul din dreapta. Inițial i-am spus Elenei să vină cu mine în mașină deoarece în momentul în care s-a urcat în mașină, Elenei îi curgeau lacrimile fără motiv și mi-a zis că nu are nimic, însă simte o mare durere în piept și îi vine să plângă fără motiv. Sunt în stare de șoc”.