Tragedie în lumea filmului! A murit un actor cunoscut pentru rolurile sale celebre

În ultima perioadă au plecat dintre noi actori importanți, personalități mari, care au lăsat în urmă numai lacrimi și regrete. Aflăm acum că a mai murit un actor celebru, iubit mai ales pentru rolurile sale din serialele Star Trek, Friends și 24, producții de mare amploare în toată lumea.

A murit Gregory Itzin

A murit marele actor Gregory Itzin, cunoscut pentru rolurile din serialele Star Trek, Friends și 24. Actorul a decedat vineri, din cauza unor complicații apărute în timpul unei intervenții chirurgicale de urgență. Operația nu ar fi decurs așa cum trebuie, motiv pentru care au apărut problemele.

gregory

Managerul actorului a fost cel care a făcut anunțul trist. Se pare că în ultimele zile nu s-a simțit deloc bine, dar măcar a murit în liniște, alături de sora sa, de nepoți și strănepoți, dar și copii.

„Ultimele sale zile le-a petrecut alături de sora sa Pamela și de nepoții săi, Deidre și Aaron, și de strănepoții săi, Claire și Cole, împreună cu fiul și nepotul său.”, a declarat managerul actorului.

Fiul său, Wilke, a adus și el un ultim omagiu și a vorbit despre reușitele tatălui său, despre care a spus că nu are adversar și va rămâne în amintirea tuturor.

A murit actorul din Twin Peaks

Lenny Von Dohlen, care l-a interpretat pe Harold Smith în serialul de succes din anii ’90 „Twin Peaks”, a murit marți. Actorul avea 63 de ani și avea mai multe probleme de sănătate. Anunțul a fost făcut de sora actorului, dar fără a preciza motivul exact al decesului.

„Lumea a pierdut un om magnific pe 5 iulie. Fratele Len era pasionat de tot și de toți”, a scris sora actorului, Catherine Von Dohlen.

lenny

Von Dohlen a apărut în seriale precum „Kent State”, „Thirtysomething”, „Picket Fences”, „Chicago Hope”, „The Lazarus Man”, „The Pretender”, „CSI Miami” și „Don’t Touch”.