Termeni și condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe ring.ro. Înainte de a utiliza serviciile noastre, vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile noastre. Prin accesarea sau utilizarea site-ului ring.ro, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile descrise în acest document.

2. Definiții

  • Site: Referitor la pagina web accesibilă la adresa ring.ro
  • Utilizator: Oricine accesează sau utilizează site-ul.
  • Conținut: Toate materialele, inclusiv, dar nu limitat la articole, fotografii, video și grafice prezentate pe site.

3. Drepturile de autor

Conținutul prezent pe site este protejat de legile privind drepturile de autor și sunt proprietatea ring.ro sau a furnizorilor săi de conținut. Reproducerea, distribuirea sau transmiterea conținutului fără permisiunea expresă și scrisă din partea ring.ro este strict interzisă.

4. Utilizarea site-ului

Utilizatorii sunt de acord să utilizeze site-ul într-un mod legal și etic. Este interzisă utilizarea site-ului în scopuri ilegale sau neautorizate.

5. Exonerare de răspundere

Ring.ro nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea, completitudinea sau actualitatea informațiilor prezentate pe site. Utilizatorii sunt sfătuiți să verifice informațiile înainte de a lua decizii bazate pe conținutul prezentat pe site.

6. Modificări

Ring.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorilor să revizuiască periodic termenii și condițiile pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernate de legile Statelor Unite ale Americii. Orice litigiu care decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusiv a instanțelor din Statelor Unite ale Americii.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la: