Tânăra care a făcut senzație pe internet. A ieșit cu ursul la câteva ture cu mașina

0

O tânără din Rusia a făcut senzație în mediul online. Rusoaica conducea, iar un urs o acompania pe locul din dreapta.

rusoaica care merge cu mașina alături de un urs

Fata nu se teme deloc de marele animal. I-apus și un nume și au legat o prietenie. Veronika spune că înțelege nevoile ursoaicei Toptyzhka și că au mai mers de multe ori împreună cu mașina.

 

Tânăra, de 24 de ani, a fost văzută de mai multe ori în timp ce călătorea cu mașina, iar alături de ea, un urs ocupa locul din dreapta al autoturismului. Ursoaica nu este agresivă deloc.

Rusoaica care merge cu mașina alături de un urs

Povestea a început în urmă cu doar câteva luni. Veronika a cunoscut-o Toptyzhka, ursoaica care aparține unei femei din Rusia Maya Kirsanovași. Tânăra s-a oferit imediat să o ajute cu îngrijirea ursului. De atunci au petrecut aproape fiecare zi împreună, fără nici măcar o teamă că viața ei este pusă în pericol.

 

rusoaica care merge cu mașina alături de un urs
Tânăra care merge cu ursul la plimbare.[Sursa foto: Facebook]

 

 

Fata a fost întrebată dacă s-a simțit vreo clipă în pericol.

Ea a afirmat că efectul este invers, de fapt, și că se simte în siguranță alături de ursoaică. Aceasta o ia zilnic după ea cu mașina și mărturisește că nu a folosit niciodată o cușcă pentru animale.

Veronika a declarat care este modalitatea prin care o face pe ursoaică să fie calmă. Animalul primește o mulțime de bunătăți, cum ar fi cârnați și pare a se înțelege de minune cu Veronika, care îi face toate poftele.

 

 

„Ursul are întotdeauna o atitudine pozitivă față de călătoriile cu mașina datorită naturii sale curioase. Este un urs curios și principalul lucru pe care îl interesa era volanul. De asemenea, se distrează foarte bine aprinzând și stingând lumina cu nasul. Sunt adesea întrebată dacă mă tem de urși, dar aș spune, dimpotrivă, că mă simt în siguranță cu Toptyzhka.”,

a spus Veronika.