Surprize în prima ediție „SuperStar România”. Carla’s Dreams: „Oamenii ca tine sunt rari!”

0

Vineri seara, show-ul care transformă oameni obișnuiți în adevărate superstaruri muzicale a adus un spectacol muzical și concurenți deciși să facă totul pentru visul lor. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au avut parte surprize plăcute și le-au oferit încredere celor din fața lor cu DA-urile care i-au dus în următoarea etapă.

„Oamenii ca tine sunt rari”, i-a spus Carlas unuia dintre concurenți după o interpretare de neuitat. Iar aceasta pare a fi concluzia primei seri a show-ului.

Cei care au reușit să obțină tichetul auriu și să se califice în următoarea etapă sunt: Rusalina Bona, Andrei Ionescu, Alessandro Mucea, Sabina Balaoi, Cristian Lupascu, Ada Chicos, Cristian Toma, Denis Borovina și Raluca Moldoveanu.

Spectacolul continuă în această seară, de la ora 20.00, când alți concurenți vor veni în fața celor patru jurați pentru a demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de un milion de lei! Printre aceștia se va regăsi și un tânăr care va recunoaște: „Mă descărcam ca o baterie. Ce dor mi-a fost să mă gătesc”.

Visul lui este să aibă scris numele pe Sala Palatului, dar și să fie un pachet complet pentru public. „Mă iubesc, mă ador și mă divinizez”, va continua el să spună, în ediția de sâmbătă seara, 11 septembrie.