Suferința cumplită a lui Leonard Miron. Mama fostului prezentator a pierdut o sarcină din cauza bătăilor crunte. Detalii cutremurătoare

0

S-a aflat care suferința cumplită a lui Leonard Miron. Mama fostului prezentator TV a pierdut o sarcină din cauza bătăilor crunte primite de la soț. Leonard Miron a avut o copilărie groaznică, fiind martor la nenumăratele bătăi pe care le primea mama lui de la tatăl său.

Leonard Miron a trăit traumă după traumă când era copil. Tatăl fostului prezentator, o fire foarte violentă

Leonard Miron a dezvăluit că a fost traumatizat în copilărie de comportamentul tatălui său. Fostul prezentator TV a fost martor la multele scandaluri care au avut loc în familia lui, unul dintre ele culminând cu pierderea unei sarcini a mamei lui.

Omul de televiziune era martorul unor bătăi crunte pe care tatăl său le aplica metodic mamei sale. O astfel de bătaie a dus la pierderea unei sarcini, iar Leonard Miron nu îi poate ierta tatălui său asta.

Leonard Miron si iubitul lui

Leonard Miron a trăit momente de groază

De asemenea, Leonard Miron a amintit faptul că tatăl său a fost o persoană extrem de violentă, iar aceste lucruri i-au marcat copilăria. Chiar și în prezent, fostul prezentator al TVR povestește cu lacrimi în ochi despre momentele de groază prin care a trecut împreună cu mama sa.

”Nu m-a încărcat emoțional divorțul, ba dimpotrivă, m-am simțit mult mai ușurat. Tatăl meu, mi-ar plăcea să spun cu gura deschisă, Dumnezeu să îl ierte! Și cu tot sufetul, dar nu pot, pentru că a fost un om foarte violent. Îmi aduc aminte scene de o violență … Sunt niște lucruri despre care nu am vorbit și s-ar putea să încep să plâng.

Mama prezentatorului a pierdut o sarcină din cauza bătăii

Îmi aduc aminte de o scenă, în care mama era însărcinată, iar eu mi-am dorit foarte mult să am frați, în care tata o bătea, și îi sărea cu picioarele pe burtă. Mama a pierdut sarcina, chestia asta nu se poate ierta. Și gândește-te că nu s-a întâmplat când ei au divorțat, ci cu mult înainte.

Divorțul mamei a fost o ușurare, pentru mine. De exemplu, îmi aduc aminte că, după o bătaie foarte nașpa, mama m-a urcat în mașină, noi stăteam la Galați, și am plecat la Pitești, fără să ia un act din casă și nu s-a mai întors niciodată”, a declarat Leonard Miron.

Leonard Miron nu a vrut să mai știe nimic de tatăl său

De asemenea, Leonard Miron a mărturisit că nu și-a mai dorit să afle nimic despre tatăl său, deși s-au mai întâlnit după ce el și mama sa s-au despărțit.

”Avea o poziție socială bună… Tata era profesor universitar, mama era șefă de combinat la Galați, dar pe ea nu a interesat-o, a lăsat totul în urmă.

După aceea, tata nu s-a implicat absolut deloc în tot ce a însemnat viața, educația și evoluția mea personală și profesională”, a mai declarat Leonard Miron.