Ștefan Bănică, în plin scandal după ce a fost surprins acasă la el cu Irina Fodor. „Nu mă justific”

A trecut deja o săptămână de când Ștefan Bănică se află în centrul unui scandal generat de faptul că a fost surprins cu Irina Fodor acasă la el. De atunci s-au făcut multe speculații și au apărut justificări din partea celor implicați, ba chiar și a partenerilor de viață ai acestora. Totodată, Ștefan Bănică a luat din nou poziție și a susținut că nu are obiceiul să se justifice pentru ceea ce se întâmplă în viața lui.

Ștefan Bănică a vorbit din nou despre speculațiile cu privire la o posibilă relație amoroasă între el și Irina Fodor. Soțul Laviniei Pârva a postat un mesaj pe contul de socializare, care însă nu face prea multă lumină în scandalul iscat. Cu toate acestea, Bănică Jr a ținut să pună capăt speculațiilor apărute în presă. Iar acest lucru se întâmplă la scurt timp după ce Irina Fodor, Lavinia Pârva și Răzvan Fodor au făcut declarații pe acest subiect.

Ștefan Bănică, în plin scandal, nu ține să se justifice

Ștefan Bănică a scos în evidență faptul că nu are în obicei să se justifice în fața nimănui pentru vizitele pe care le primește acasă. Cu toate acestea, acum a vrut să lămurească situația. Artistul a transmis un mesaj extrem de tranșant, prin care cere încheierea tuturor speculațiilor despre relația dintre el și Irina Fodor.

„Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculații făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult. Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă”, a scris Ștefan Bănică Jr, pe contul de Instagram.

Și Lavinia Pârva a răbufnit

Lavinia Pârva a răbufnit la câteva zile distanță după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost filmați la casa artistului. Soția artistului a avut o primă reacție după ce s-au făcut speculații, în urma imaginilor surprinse de paparazzi, referitoare la natura relației dintre cei doi prezentatori ai emisiunii „Dancing on Ice”.

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la Show-ul de dans «Dancing on ice: Vis în Doi» printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. «Paparazzi» au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă. Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina că să poată scrie în liniște ceva «senzațional» și probabil îi încurcam puțin. Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei. Întrebarea mea este dacă mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor!? Sper că nu!

Acestea fiind spuse, fară să mă străduiesc, am fabulat un text, cred eu, muuult mai interesant decât știrea voastră fară niciun fundament… un fel de titlu care să atragă, vezi Doamne, atenția și să pară că este ceva Wowwww… Nu este, vă spun eu. Sunteți plictisitori și fară pic de inspirație în a crea ceva interesant chiar și dintr-o situație cât se poate de normală. Nu am nimic personal cu voi! Nu vă judec ca oameni! Poate că sunteți doar niște oameni bunuți și vreți doar să pară că aveți serviciu! Eu am să cobor acum cu picioarele pe pământ, dar voi? Voi când?”, a scris Lavinia Pârva despre faptul că Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost implicați în respectivul scandal.