SOȚUL OANEI ZĂVORANU NU A MAI SUPORTAT! A PĂRĂSIT CĂMINUL CONJUGAL ȘI S-A MUTAT LA AMANTĂ! A BĂGAT DIVORȚ! CE AVERE AU DE ÎMPĂRȚIT!

Alex Ashraf (35 de ani) a divorțat de Oana Zăvoranu (50 de ani)! „Querida” s-a trezit, din nou, singură, după ce iubitul mai tinerel a decis să pună cruce unui deceniu împreună!

Oricât ar încerca bruneta să ascundă adevărul, acum este 100% clar și fără cale de întoarcere. Iata întreaga poveste din spatele divorțului, cum se va împărți averea și cine le-a spart casa celor doi.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus vedeta pentru Antena Stars.

Alex Ashraf a divorțat de Oana Zăvoranu

Alex Ashraf este cel care a decis să divorțeze de Oana Zăvoranu. Bonus: ar fi părăsit căminul conjugal și s-ar fi mutat deja cu amanta!

Chiar dacă în ultima vreme au tot apărut zvonuri, certuri și speculații cu privire la finalul relației lor, acum avem confirmarea. Vedeta de televiziune este, oficial, singură, dar fostul ei, nu.

Amintim faptul că la finalul lunii iulie, v-am prezentat, în exclusivitate, scandalul dintre amanta lui Alex Asharaf și soția sa (fostă soție, la acest moment), care s-a terminat cu intervenția poliției și o amendă de 2.300 de lei.

La vremea aceea, bruneta susținea, tare și clar, că nu are probleme în căsnicie. Se declara fericită, după 10 ani alături de bărbatul iubit:

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri?

Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Cine se aștepta ca la doar două luni după episodul pe care „Querida” a vrut să-l dea uitării, să iasă la iveală chiar separarea de alesul ei?

Un alt moment care părea a fi dat uitării s-a petrecut la începutul verii, când tânărul de 35 de ani a fost surprins în compania celei care i-ar fi amantă.

Nu doar că a ieșit în oraș cu ea, ci a acompaniat-o și acasă. Nu s-a desprins de ea decât la crăparea zorilor. Oana știa, dar a preferat, din iubire, să ierte.

Ce avere au împărțit

Povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a ajuns la final, așa că averea trebuie împărțită la notar, dar cum? Foarte simplu!

Deși bunurile sunt luate cu banii moșteniți de la Mioara Zăvoranu, iar moștenirea, prin lege, nu se împarte, când a cumpărat clinica medicală, „Querida” a fost atât de dulce încât a decis să-i dea și iubitului acțiuni, făcându-l, astfel, proprietar.

Foștii parteneri vor avea de împărțit clinica, dar nu și alte bunuri pentru că are sechestru din cauza datoriilor la stat și la terți furnizori. De precizat este faptul că afacerea brunetei este închisă încă din vara anului 2023.

Lasă un comentariu