Singura vedetă care nu se supără pe comentariile Oanei Zăvoranu. Cum a reacționat Carmen de la Sălciua

0

Nu toate vedetele sunt deranjate de comentariile Oanei Zăvoranu la adresa lor, pe canalul ei de Youtube. Carmen de la Sălciua, de exemplu, a fost luată în colimatorul Oanei, dar nu este deranjată de atacul la adresa ei, ba dimpotrivă.

Singura vedetă care nu s-a supărat pe Oana Zăvoranu

În cel mai recent episod de pe canalul ei de Youtube, Oana Zăvoranu s-a luat de Carmen de la Sălciua. A spus de cântăreață că mocangește (face reclame la orice, pentru a primi un beneficiu de pe urma publicității) și a făcut referire și la mașina artistei.

Surprinzător sau nu, Carmen nu s-a supărat pe Oana, ba mai mult a spus că o înțelege că-și face meseria și că o și apreciază.

Totuși, potrivit Fanatik, Carmen de la Sălciua a ținut să spună că niciodată nu a cerșit nimic, că face reclamă numai la produse pe care le și folosește și că mașina și-a cumpărat-o cu banii ei, nicidecum nu a primit-o de la vreo firmă.

Am văzut o treabă despre mașină. Nu am primit mașina. Pe postarea mea de pe Instagram, când spun că eu îmi fac singură cadouri, nu mint. Doar am mulțumit Casei Auto Sebeș pentru că mi-au adus-o la timp. Ei mi-au adus-o. Pentru că au fost la timp cu ea am mulțumit. Nu mi-au dat mașina gratis, a spus Carmen pentru Fanatik.

Dacă artista nu s-a supărat, ei bine, nu toți cei despre care Oana Zăvoranu a comentat, au și fost îngăduitori cu ea. În 2020, cinci persoane publice din mediul online au dat-o în judecată pe actriță, dorind ca instanța să-i interzică Oanei să le mai pronunțe public numele.

Oana Zăvoranu dată în judecată de cinci influencere

Este vorba despre Adelina Pestrițu, Alina Ceușan, Anda Adam, Cristina Ich și Oana Roman.

Dar n-ați avut bani să aveți fiecare un avocat? Ați pus mână de la mână? Sau ați făcut barter așa cum știți toate mocangioaicele ca să dați toate un statement la indigo? Eu reprezint vocea poporului și vocea celor care nu au voce. Eu sunt o putere și mi-o exercit așa cum vreau atâta vreme cât nu fur. Nu mint. Nu escrochez pe nimeni. Și da, îmi asum așa cum mi-am asumat mereu tot că așa fac oamenii cu coloană vertebrală, a spus atunci Oana.

Zăvoranu are un emisiune pe Youtube unde și-a propus să desființeze influencerii din România.