Simona Halep, anunț de ultimă oră! Sportiva este încântată: „Încep un nou capitol!”

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive de la noi din țară. Celebra tenismenă se bucură de mare succes în plan profesional și își ține la curent fanii cu tot ce mai e nou. Un nou anunț important a fost făcut în ceea ce privește cariera sa, iar Simona a făcut și primele declarații.

Simona Halep și-a schimbat antrenorul

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute și de succes sportive din lume. Tenismena trăiește o perioadă plină de reușite în acest moment, mai ales după ce și-a găsit un nou antrenor: Patrick Mouratoglou.

Antrenorul spune că a decis să colaboreze cu Simona Halep după ce a participat la câteva sesiuni de antrenament ale sportivei. Acesta a rămas plăcut surprins de performanța acesteia și a acceptat provocarea de a o antrena pentru cele mai mari competiții care urmează.

Anunțul a fost făcut chiar de marele antrenor, printr-o postare pe retelele de socializare. Acesta mărturisește că de opt luni nu a mai antrenat și i-a lipsit mult sportul. După ce a urmărit-o pe Simona la antrenamente și a discutat cu aceasta, a acceptat să o antreneze, cel puțin pentru o perioadă scurtă de timp. Este mândru de alegerea făcută și știe că se va înțelege bine cu marea sportivă.

”Începând de astazi, încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep. La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a transmis Patrick Mouratoglou, pe Twitter.

Halep, prima reacție după marele anunț

La puțin timp după ce francezul a anunțat marea veste, Simona Halep a reacționat, pe rețelele sociale, cu un mesaj scurt. Aceasta a mărturisit că este foarte fericită de noul pas pe care l-a făcut și este nerăbdătoare să înceapă antrenamentele alături de noul ei mentor.

”Sunt entuziasmată de acest nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Simona Halep.