Silvia Ioniță, transformată total după dietă. Fanii ei sunt îngrijorați

Cunoscuta prezentatoare TV Silvia Ioniță a ținut recent o dietă destul de drastică în urma căreia a pierdut nu mai puțin de 10 kilograme. Aceasta este mama unei superbe fetițe, care a venit pe lume în urmă cu 9 ani. Se pare că transformarea vedetei nu a fost pe placul unor fani, care sunt îngrijorați de felul în care arată după ce a slăbit…

Îndrăgita prezentatoare TV Silvia Ioniță a văzut lumina zilei în Constanța, data nașterii fiind 15 octombrie 1972. Așadar, aceasta este o veritabilă balanță de la malul mării. Prezentatoarea în vârstă de 48 de ani a aboslvit Școala Superioara de Jurnalism din București și și-a început activitatea în presă la Radio România Actualități. În prezent ea este prezentatoarea știrilor de la Kanal D.

Silvia Ioniță copii
Prezentatoarea jurnalelor de știri de la Kanal D este o mare iubitoare de copii, drept dovadă și implicarea ei în campaniile SOS Satele Copiilor. În plan personal, Silvia Ioniță a fost binecuvântată și ea cu o fetiță, care s-a născut pe 15 ianuarie 2012, cu trei săptămâni mai devreme față de data la care era programată cezariana. Astfel, atunci prezentatoarea TV s-a văzut nevoită să nască natural. La naștere, fetița ei, Ana Sofia, a avut 3 kilograme și a măsurat 48 de centimetri.

„Sunt emoționată și fericită. Venirea pe lume a fetiței Ana Sofia este un moment extrem de frumos pentru familia noastră. Trebuia să nasc în luna februarie prin cezariană, dar ea ne-a făcut o surpriză și a venit pe cale naturală puțin mai devreme. Este o fetiță frumoasă, sănătoasă și foarte cuminte”, spunea Silvia Ionița după naștere.

Silvia Ioniță dietă
Recent, Silvia Ioniță a trecut printr-o transformare fizică de proporții. Acum, prezentatoarea știrilor de la Kanal D arată complet diferit. Fanii și cei care o urmăresc de mai mulți ani, își dau seama că schimbarea acesteia este majoră. Pentru o perioadă s-a crezut că Silvia Ioniță a apelat la bisturiu, și aceasta deoarece ea arată diferit și la chip. Totuși, schimbarea nu a fost cauzată de operații estetice, ci de o dietă cu care a scăpat de 10 kilograme.

„Efortul de a slăbi nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta. Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea”, a spus Silvia Ioniță.

Cu toate acestea, prezentatoarea de la Kanal D a precizat că sunt oameni care îi spun că a exagerat și că este prea slabă acum. Însă, Silvia Ioniță spune că această dietă a ajutat-o să dea jos 10 kilograme, astfel a ajuns să cântărească 55 de kilograme.