Sfantul Dumitru si invataturile sale pentru fiecare zodie. Horoscopul romanesc transmis din stramosi

Pe data de 26 octombrie, crestinii ortodocsi il cinstesc pe Sfantul Dumitru. Acestea sunt pildele Sfantului Dumitru pentru fiecare zodie in parte. Horoscopul romanesc care a fost transmis din strabuni.

BERBEC

“Cu multa iubire si cu respect iti cerem sa iti detoxifici corpul pretios si sensibil. La cererea ta, te vom ajuta sa dezvolti cai de afirmare a vietii pentru a face fata stresului, pentru a reduce tristetea de a renunta la vechile cai. Lasa in seama noastra grijile si preocuparile si simte gratia minunata a corpului recent purificat.”

TAUR

“Cere sa te ajutam in aceasta situatie si vom trece imediat la treaba in numele tau. Noi suntem condusi de mai multe legi universale, printre altele si cea a liberului arbitru, care iti permite sa faci propriile alegeri si sa iei propriile decizii. Prin urmare, asteptam cu rabdare cererea ta.”

CITESTE SI Sfantul Dumitru 2023. Ce trebuie sa faci in ajun pentru sanatate si belsug

GEMENI

“Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul sa lasi povara jos. Pastreaza doar invatamintele si iubirea si lasa totul in urma. Nu-l doresti, nu ai nevoie de el si oricum s-a dus.”

Sfantul Dumitru si invataturile lui pentru fiecare zodie.

RAC

“Inaintarea nu cere in mod obligatoriu sa ai incredere in tine insuti. Credinta in Dumnezeu este suficienta, stiind ca Dumnezeu lucreaza prin tine si cu tine pe toate caile. Bazeaza-te pe noi, daca increderea iti sovaie, iar noi iti vom da curaj si incredere.”

LEU

“Noi trimitem valuri de iubire in inima si mintea ta, trezindu-ti dragostea de viata. Decizia ta clara de a accepta si a te bucura de iubire a declansat aceasta trezire. Permite-ti sa sarbatoresti spontan viata si iubirea in toate manifestarile ei minunate .”

FECIOARA

“Povara trecutului te-a epuizat. Dragul nostru, e timpul sa lasi povara jos. Pastreaza doar invatamintele si iubirea si lasa totul in urma. Nu-l doresti, nu ai nevoie de el si oricum s-a dus.”

BALANTA

“Priveste dincolo de aparentele greseli si neintelegeri si vezi doar iubirea din cealalta persoana (inclusiv din propria persoana) oricat de dificil ti s-ar parea. Concentrarea numai pe iubirea are sta la baza oricarei situatii aduce vindecarea pe cai nebanuite, nevisate.”

SCORPION

“Marea albastra vorbeste sufletului tau, vindecandu-te si linistindu-te. Chiar si simpla inchipuire ca te scufunzi in pantecul vindecator al marii are efectele dorite. Dar este mai bine sa petreci cat mai mult timp posibil langa ocean. Permite puterii si frumusetii marii sa te curete de toate grijile si preocuparile.”

SAGETATOR

“Acum este cel mai potrivit moment sa actionezi conform inspiratiilor. Usile sunt deschise iar tu treci prin ele avandu-ne pe noi alaturi. Nu amana sau ezita fiindca ai pregatite toate ingredientele pentru succes. Totul si toate sunt alaturi de tine, sprijinindu-te pentru un rezultat pozitiv.”

CAPRICORN

“Misiunea ta personala este sa slujesti intr-un mod care iti aduce multa bucurie si aduce bucurie si altora. Nu iti face griji in legatura cu gasirea misiunii personale. Focalizeaza-te mai intai pe slujirea unui scop si apoi scopul te va sluji.”

VARSATOR

“Rugaciunile si asteptarile tale pozitive au fost auzite si implinite. Lucram cu tine in privinta acestei situatii de cand a aparut si continuam sa veghem asupra ta si a fiecarei persoane implicate. Continua pe actuala cale si vei ajunge foarte departe.”

PESTI

“Linisteste-ti mintea, dragul nostru, si primeste asigurarea blanda ca totul a fost luat in considerare. Ramai intr-o stare de liniste, receptiva, fara sa iti faci griji privind natura exacta a manifestarii propriei dorinte. O minte linistita si un corp linistit ne asculta repede si clar. Aceasta este rugamintea noastra : Asculta.”

Lasă un comentariu