Șerban Huidu a ”poștit” o bere cu un ”pleșuv”! S-a clătinat serios și s-au retras spre cameră să…

Viața merge înainte pentru Șerban Huidu! Condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după accidentul din toamna anului 2011, în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni, prezentatorul TV o „arde” pe distracție. Zilele trecute l-a întâlnit la un mega-festival, în județul Constanța. Alcoolul nu face, clar, casă bună cu el. „Răvășit”  după o berică pe care a „poștit-o” alături de un bărbat de care fostul „cârcotaș” a fost foarte apropiat, acesta a „ridicat” steagul. Atenție, urmează imagini „de colecție”.

Şerban Huidu a câştigat bani frumoşi la viaţa lui şi a făcut investiţii serioase, în special în imobiliare. În prezent, își permite orice „aroganță”. Dar pe spatele altora! Cum nici justiția nu l-a trimis unde e întuneric și rece, este motiv clar de sărbătoare. Cu fiecare ocazie, omul de televiziune caută să fie în centrul atenției. În sens pozitiv sau negativ pare că nu-l interesează. Reclamă să fie! Și apariții în media! Recent, „cârcotașul” s-a prezentat pe Plaja Modern, unde a încins o super distracție în compania altor doi indivizi. S-a „postat” la bar, foarte aproape de unul dintre cei doi și unde s-a pus pe „pileală”, potrivit imaginilor.

„Lovit” crunt de zeul beției!

Șerban Huidu a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este un „petrecăreț” cu „arici” la buzunar. S-a „plantat” lângă un cunoscut care a avut „tupeul” să-și comande o bere, din a cărui sticlă s-a „înfruptat” fără nicio emoție. Voie bună, glume și zâmbete… „ingredientele” prezente în doar una din serile în care „cârcotașul” a celebrat faptul că este în libertate, nu după gratii. După așa-zisa partidă „cruntă” cu Bachus, prezentatorul TV s-a retras spre cameră, alături de domnul a cărui băutură a cosumat-o și de a cărui sprijin fizic a profitat toată noaptea.

d82bc992 9eaa 4098 8c41 0374d3440d23
Șerban Huidu, distracție fără emoții la un mega-festival din județul Constanța

Nu oricum, ci ca un adevărat „jucător”, în timp ce se clătina. Este semn clar că Șerban Huidu nu este deloc „amic” cu zeul Bachus. Nu este, însă, de condamnat. De condamnat este fapta pe care a săvârșit-o în urmă cu mai bine de un deceniu. Dar în acest caz justiția și-a spus cuvântul, iar interpretările și supozițiile nu-și mai au rostul.

a0089ba5 55b4 4e9e a814 1f113984955e
Șerban Huidu, distracție fără emoții la un mega-festival din județul Constanța

Şerban Huidu, accident grav în 2011

Şerban Huidu a devenit celebru pentru emisiunea „Cronica cârcotaşilor”, pe care a realizat-o multă vreme alături de Mihai Găinuşă. Huidu şi Găinuşă au încheiat colaborarea în 2015, iar în prezent, potrivit ultimelor informaţii, nici nu îşi mai răspund la telefon
Spre finele anului 2011, viaţa lui Şerban Huidu a fost zguduită din temelii, în momentul în care a fost implicat într-un grav accident rutier.

Mai exact, pe 16 octombrie 2011, realizatorul TV se deplasa cu familia spre Braşov, la volanul unei maşini de teren, când a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un alt autoturism. Dacă soţia şi cei doi copii ai lui Huidu, aflaţi în maşină, au scăpat teferi, pasagerii celuilalt autovehicul şi-au pierdut, atunci, viaţa.