• Home
  • Știri
  • Secretele lui Mihaela Rădulescu pentru un abdomen de fier și siluetă perfectă

Secretele lui Mihaela Rădulescu pentru un abdomen de fier și siluetă perfectă

Mihaela Rădulescu dezvăluie planul său alimentar și curele de detoxifiere pentru o siluetă perfectă

Mihaela Rădulescu, celebra vedetă de televiziune, a dezvăluit recent secretele care o ajută să aibă un abdomen de fier și să-și mențină silueta perfectă. Aceasta susține că respectă un regim alimentar riguros și recurge periodic la cure de detoxifiere pentru a-și menține corpul în formă.

Una dintre metodele preferate ale Mihaelei Rădulescu este o cură de detoxifiere care durează o săptămână. În această perioadă, vedeta mănâncă puțin, de trei ori pe zi, și nu consumă alimente după ora 7 seara.

Alimentația este compusă în mare parte din proteine, cum ar fi ouă fierte, carne sau pește gătite la grătar sau fierte.

Dimineața, Mihaela începe cu o smochină sau o curmală și înlocuiește cafeaua cu ceai verde, fără zahăr, adesea adăugând ghimbir și lămâie pentru a da un impuls metabolismului.

De asemenea, ea practică un masaj cu sare de Himalaya dimineața și seara pentru a stimula circulația și pentru a elimina toxinele din sistemul limfatic.

Mihaela Rădulescu subliniază importanța mâncatului la ore fixe și evitarea gustărilor între mese, limitându-se la apă, ceaiuri și iaurt. Mesele ei sunt simple și compuse în principal din proteine, fără adaosuri grase sau sosuri.

Această abordare disciplinată a alimentației și curelele periodice de detoxifiere contribuie la menținerea unei siluete perfecte și a unui abdomen tonifiat. Mihaela Rădulescu afirmă că, după o săptămână de astfel de regim, se simte revitalizată și plină de energie.

Descoperă secretele Mihaelei Rădulescu pentru un corp de invidiat și inspiră-te pentru un stil de viață sănătos și activ!


Distribuie