Scene înfricoșătoare la Acces Direct. Mirelei Vaida i s-a făcut rău. Ce a anunțat colegul de platou

Mirela Vaida s-a simțit rău în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Vedeta a cerut pauză de publicitate, iar apoi nu a mai revenit pe platou.

Mirelei Vaida i s-a făcut rău la Acces Direct

Prezentatoarea de la Acces Direct a început să se simte rău chiar în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct. Cum este vorba despre un show în direct, vedeta nu a mai avut ce să facă decât să anunțe că nu se simte prea bine.

Astfel, după ce s-a terminat pauza de publicitate, emisiunea a revenit, dar doar cu unul dintre prezentatorii săi, anume Adrian Velea.

Tot acesta a fost și cel care a anunțat că vedeta nu se simte prea bine, astfel că a avut nevoie de un moment de respiro.

Adrian Velea a spus atunci când emisiunea a revenit în direct că Mirela Vaida se simte puțin rău, dar va reveni curând.

Totuși, a fost un semn de îngrijorare faptul că prezentatoarea de la Acces Direct nu a mai revenit în platou vreme de câteva zeci de minute. Apoi, ea s-a întors.

Mirea Vaida a mai trecut printr-un episod neplăcut tot în platoul emisiunii pe care o prezintă. Aceasta a fost atacată cu o piatră de o femeie cu probleme psihice, care a reușit să intre în platou fără probleme.

De atunci, Mirela Vaida a mărturisit că a trecut printr-un adevărat coșmar, deoarece a ajuns să se teamă pentru viața ei. Aceasta a fost foarte nemulțumită când individa în cauză a fost eliberată din instituția de psihiatrie în care era internată.