Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Este o zi cu adevărat specială

0

Zi specială în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda este sărbătoritul zilei pentru că astăzi împlinește frumoasa vârstă de 42 de ani. Artistul va petrece alături de soția și cele două fiice, dar cu siguranță și se va bucura și de compania celor mai apropiați prieteni.

Tavi Clonda împlinește pe 15 septembrie 42 de ani

Artistul a fost felicitat deja de către mama sa cu care are o relație foarte apropiată. Doamna Elena este o mamă mândră, dar și o soacră și o bunică împlinită. În cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro, mama lui Tavi Clonda i-a transmis acestuia că îl iubește foarte mult și că este încântată de toate realizările lui. De asemenea, Doamna Elena a ținut să spună că le adoră pe nepoatele ei și că nora ei, Gabriela Cristea, este o femeie deosebită.

Sunt alături de voi oricând. Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetițelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul, a spus mama lui Tavi Clonda.

Tavi Clonda împlinește 42 de ani și se poate spune că este un bărbat fericit. Formează împreună cu Gabriela Cristea, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, și are două fiice superbe. Nici în plan profesional nu îi merge rău deloc. Tavi cântă la evenimente și are tot felul de proiecte de televiziune. Recent a fost implicat în show-ul Splash! Vedete la apă, unde a făcut o figură bună.

Tavi a anunțat că a venit să spele rușinea familiei, asta după ce anterior soția lui a fost în emisiune și, din cauza fricii de înălțime, nu a putut să sară nici de la platforma de trei metri.