Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au împlinit doi ani de căsnicie. Ce mesaje și-au trimis cei doi cu ocazia aniversării

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi îndrăgostiți au pășit în fața ofițerului de stare civilă, în urmă cu doi ani, și au spus cel mai sincer DA. Timpul a trecut, însă dragoste lor a devenit din în ce mai puternic. La aniversarea a doi ani de căsătorie, fosta Mama Natură a transmis un mesaj emoționant.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au devenit soț și soție în data de 20 februarie 2020. Ulterior, nunta a avut loc pe 12 iunie 2021 și a fost organizată în mare discreție, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Au trecut doi ani de când cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele, iar cu ocazia acestei zile vedeta a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au împlinit doi ani de căsnicie. Ce mesaje și-au trimis cei doi cu ocazia aniversăriiRoxana Ionescu și Tinu Vidaicu au împlinit doi ani de căsnicie. Ce mesaje și-au trimis cei doi cu ocazia aniversării

Mai exact, Roxana Ionescu a scris pe contul său de socializare că povestea lor de dragoste devine din ce în ce mai frumoasă. Iată întreg mesajul postat de aceasta.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au împlinit doi ani de căsnicie

La sfârșitul lunii februarie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au sărbătorit doi ani de mariaj. Cu ocazia acestei zile speciale, vedeta de televiziune a postat un mesaj extrem de emoționat pe rețelele de socializare.

Ea a spus că povestea lor de dragoste este tot mai frumoasă și că Tinu este bărbatul alături de care se vede până la adânci bătrâneți.

De la an la an povestea noastra este tot mai frumoasa si asa imi doresc sa ramana pana la adanci batraneti.La multi ani noua!Te ♥️ Tinu Vidaicu’, a scris Roxana Ionescu.

Postarea a fost apreciată imediat de internauți, iar zeci de mesaje au curs în online.

Cum se înțelege Roxana Ionescu cu soțul ei, Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu a spus cum se înțelege cu soțul ei, Tinu Vidaicu. Vedeta este îndrăgostită de partenerul ei și nu se ascunde să spună asta. Ba chiar mai mult, își dorește ca toată lumea să simte ceea ce simte ea.

„Plâng de fiecare dată când mă uit la pozele de la nuntă. Mă emoționează de fiecare dată când îmi amintesc de acele stări, este minunat. Nu credeam că o să simt vreodată așa ceva. Este minunat și doresc tuturor să simtă ceea ce simt eu, sincer.’, a spus aceasta.