Reghe, primele declarații după proces. Antrenorul a spus adevărul despre întâlnirea cu Anamaria: “Vrea să sensibilizeze lumea!”

Reghe și Anamaria au participat pe 4 Aprilie la primul lor proces de la divorț. Revederea dintre cei doi nu a fost una deloc plăcută și s-a lăsat cu multe șicanări și comentarii. Anamaria a declarat că Reghe nici măcar nu și-a salutat copiii, dar antrenorul Craiovei a făcut lumină în acest caz.

Reghe, acuzații la adresa Anamariei

Anamaria Prodan și Reghe s-au revăzut în urmă cu câteva zile la prima înfățișare pentru divorț. Cei doi s-au prezentat la tribunal și revederea nu a fost deloc una plăcută. Anamaria nu a ezitat nicio ocazie să arunce săgeți asupra lui Reghe și a declarat pentru presă că acesta nici măcar nu și-a salutat copiii.

Antrenorul Craiovei, însă, a explicat că nu i-a văzut, în primă fază, pe Bebe și Sara din cauza mulțimii de jurnaliști. În plus, nu se aștepta ca fiul său să fie atunci acolo, având în vedere că nu este de acord cu implicarea lui în astfel de situații și mai ales pentru că a lipsit de la școală. După terminarea procesului, Laurențiu a stat de vorbă cu cei doi copii și spune că nu ar fi putut să îi ignore.

”Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute.

L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, spune Laurențiu Reghecamp pentru Fanatik.ro.

Reghe consideră că Anamaria a încercat să sensibilizeze lumea prin compania celor doi copii și înțelege jocurile la care apelează. De altfel, consideră că, înainte de toate, ea ar trebui să arate că este o mamă bună și responsabilă.

Reghecampf, despre discuția cu fiul său

Înainte de a discuta cu tatăl său, Bebeto susținea că nu îl mai văzuse de ceva timp și ii lipsesc participarea lui la meciuri, sfaturile și criticile în acest sens. Cel mic explica faptul că nu înțelege de ce tatăl său a ales să plece, dar spunea că nu îl critică pentru asta.

Reghe a declarat pentru aceeași sursă că a stat de vorbă cu fiul său și Sarah mai bine de 15 minute. Antrenorul este de părere că nu ar trebui ca băiatul său să fie implicat în acest divorț și să fie adus la tribunal, având în vedere că are doar 13 ani și ar putea fi afectat de cele întâmplate.