Reghe, lovitură grea pentru Anamaria. Prodanca și-a ieșit din minți: „Mi se pare hilar!”

Anamaria Prodan și Reghe au ajuns la final de drum. Sunt tot mai aproape de finalizarea divorțului, dar se pare că în calea lor apar tot felul de piedici. Mai este mult până când se va finaliza divorțul și cei doi soți nu reușesc deloc să se înțeleagă și să cadă la o înțelegere.

Reghe vrea să își vadă copilul

Anamaria Prodan și avocatul ei au mers din nou la judecătorie, unde a fost întocmit un nou proces pe numele el. Avocatul celebrei impresare a declarat pentru Wowbiz că Laurențiu Reghecampf a înaintat o procedură auxiliară în ceea ce privește încredințarea copilului lor, care a fost trimisă la o adresă greșită.

Anamaria Prodan nu înțelege de ce soțul ei apelează la astfel de tehnici, având în vedere că ea i-a oferit multe șanse de a-și vedea copilul. De fiecare dată când pleacă din țară, aceasta îl informează pe Reghe astfel încât acesta să vină să petreacă timp cu copilul său în lipsa ei, având în vedere că prezența ei l-ar putea deranja.

“Eu muncesc în străinătate și îl și anunț pe mail: <plec o săptămână. Te rog mergi ori acasă, ori la școală, ori la antrenamente, ia-l pe cel mic> Nu l-ai văzut de…se face un an jumate și nu știu, dacă punem cap la cap, nu știu dacă la văzut 10-15 minute. Adică facem ordonanță, să ne facem de circ și să aruncăm cu noroi în copil, în condițiile în care eu, încă soția ta, mama copilului, și copilul, și surorile, ne rugăm de tine, de 2 ani aproape, să vii acasă să-ți vezi copilul.”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Totodată, Anamaria Prodan susține că toate citațiile primite în acest dosar au fost trimise la o altă adresă, nu cea a domiciliului său. Este surprinsă de faptul că Reghe nu își dă interesul nici măcar ca citațiile să ajungă acolo unde trebuie și complică și mai tare lucrurile.

Anamaria vrea să divorțeze cât mai repede

Deși la început nu putea accepta ideea că va rămâne singură, impresara își dorește acum să scape cât mai repede de divorț, pentru a fi o femeie liberă. Aceasta i-a sugerat lui Reghe să divorțeze la notar, pentru că are pretenția doar să împartă averea pe jumătate, dar Reghe se teme că ar putea rămâne sărac.

Prodanca este foarte dezamăgită de tot circul care s-a produs și speră că va deveni o femeie liberă cât mai repede.  Laurențiu Reghecampf nu își dorește să divorțeze la notar, chiar dacă toată familia s-a rugat pentru acest lucru, dar speră că și la judecătorie se vor rezolva rapid lucrurile.

“Îmi doresc să se termine foarte bine, la notar. Mă rog de încă soțul meu de foarte foarte multe luni să ne întâlnim la notar și să încheiem fără să știe presa sau altcineva. Refuză categoric și nu știu de ce, că are o nouă familie, îi vine un copil, cred că ar trebui să se concentreze foarte mult pe ceea