Reacția Simonei Halep, după ce a aflat că Ilie Năstase s-a ascuns în spatele măștii Bufniței, la „Masked Singer România” sezonul 2

0

Ilie Năstase s-a demascat singur la „Masked Singer”, după ce nu a mai rezistat să stea în costumul Bufniței. S-a întâmplat în prima ediție a sezonului doi de joi seara, 9 septembrie. La scurt timp, Simona Halep a avut o reacție surprinzătoare.

Ei bine, după cum probabil ați văzut, Bufnița a fost marele tenismen Ilie Năstase și nimeni nu s-a așteptat că el ar fi în spatele măștii. Simona Halep a reacționat și, postând o imagine la InstaStory.

Prima ediție „Masked Singer” România din sezonul 2 a fost lider absolut de audiență. Săptămâna viitoare, alte 8 măști vor intra în concurs și îi vor pune în încurcătură pe detectivi.

Care va fi decizia publicului și ce vedetă se va demasca la finalul ediției, vedem joi, de la ora 21.30, la PRO TV. Ilie Năstase nu a respectat regulile show-ului Pe scenă, ascuns sub personajul Bufniței, fostul mare tenismen s-a declarat un mare cuceritor, iar melodia pe care a ales-o a fost una reprezentativă – „My Way”, de la Frank Sinatra. Ilie Năstase nu a respectat regulile show-ului, pentru că acesta nu avea voie să își dea masca jos. „E grea o așa experiență, dar m-am descurcat! Nu am voce, mă dor toate, și gâtul, spondiloza tot!”, a spus Ilie Năstase.