Reacția lui Connect-R când l-a auzit pe Mihai Petre că țipă la soția sa. Ce făcuse Elwira la „Asia Express”: „A înnebunit”

0

Tensiunea de la „Asia Express” își spune cuvântul, iar în momentele de agitație concurenții nu-și mai dau seama de ceea ce fac. Mihai Petre a țipat la soția sa, Elwira, iar Connect-R a surprins situația și a avut imediat o reacție. Mihai Petre și-a ieșit din fire în timpul competiției de la „Asia Express” și a început să țipe la soția sa, Elwira. Aceasta nu a înțeles ce îi spusese șoferul, astfel că cei doi au pierdut transportul. „Ce faci? Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?”, striga Mihai Petre, nervos, după ce a pierdut transportul.

mihai-petre-819x1024-1

După ce spiritele s-au mai calmat, Elwira și Mihai Petre au vorbit despre momentul tensionat care a avut loc la „Asia Express”, în timpul unei probe care punea presiune pe ei. „Nu am înțeles. Eram sigură că nu ne duce și atunci m-am dus în mașina care era în spatele nostru”, a spus soția dansatorului. Elwira a crezut că șoferul pe care îl opriseră nu a vrut să-i ia și a ales să plece de lângă mașină. Nervos, Mihai Petre a avut o reacție de care cu siguranță îi pare rău, însă totul s-a întâmplat din cauza agitației concursului.

Reacția lui Connect-R când l-a auzit pe Mihai Petre țipând la Elwira Concurenții stau chiar și ore în șir pentru a prinde o mașină cu care să se deplaseze la următoarea probă. Connect-R și colegul său de echipă, Shift, au surprins momentul în care dansatorul a început să țipe la soția sa. Artistul a rămas uimit când a văzut cum Mihai Petre țipa la Elwira, după ce au pierdut transportul. „Mamă, cum țipă la ea! Nu cred. A înnebunit”, a spus Connect-R.