Răzvan Simion și-a surprins iubita cu o declarație inedită: „Lucrurile ce ne despart…”

Îndrăgitul prezentator al matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, și-a sărbătorit iubita, Daliana Răducan, care a împlinit 32 de ani. Cei doi au început o relație de mai bine de un an de zile, la doar câteva luni după despărțirea matinalului de Lidia Buble. Cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Răzvan Simion i-a făcut acesteia o superbă declarație de dragoste.

Răzvan Simion și-a refăcut viața amoroasă la doar câteva luni de la despărțirea de Lidia Buble, cu care a fosrmat un cuplu timp de cinci ani. Matinalul de la Antena 1 și Daliana Răducan formează un cuplu de puțin peste un an de zile, iar imaginile cu ei vorbesc de la sine. Cu toate acestea, ambii sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața personală, astfel că sunt rare ocaziile în care aceștia își declară public afecțiunea. Cu toate acestea, mai ales după nunta bunului său prieten Dani Oțil, Răzvan și Daliana au început să se afișeze împreună fără rețineri.

Răzvan Simion, declarație inedită pentru iubita sa, Daliana Răducan

Pe 28 august, a fost ziua de naștere a Dalianei Răducan, motiv pentru care cei doi au plecat câteva zile în afara graniței. Aceștia au ales o destinație de poveste, cu multă verdeață, dar de unde au postat cu regularitate.

Răzvan Simion a atras atenția cu cea mai recentă imagine postată în mediul online. Prezentatorul de la Antena 1 apare alături de iubita lui, care și-a sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 32 de ani. Și cum acest eveniment nu putea să treacă neobservat, Răzvan Simion i-a făcut o declarație publică de iubire.

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!”, a scris el în mediul online.

La imaginea și mesajul postat, prezentatorul a strâns o mulțime de aprecieri și de urări, toți fanii i-au urat „La mulți ani” iubitei lui. Totodată, Daliana i-a răspuns imediat iubitului ei, cu un simplu „Te iubesc”, dar imediat a venit și reacția fiicei lui Răzvan, care a uimit pe toată lumea. În mod surprinzător, Ianca și Daliana au o relație foarte frumoasă și puternică. Cel puțin asta dovedește mesajul adolescentei. „La mulți ani, prietena mea cea mai bună. Te iubim, iubim”, a scris Ianca, iar Daliana a alintat-o imediat cu „inimioara mea”.

Cum a început povestea de iubire dintre Răzvan și Daliana

Deși la început ei au dorit să-și țină relația departe de ochii curioșilor, lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă. Ulterior, ei au apărut tot mai des împreună, ba chiar au făcut declarații și despre povestea lor de iubire. Răzvan Simion a declarat că prima vacanța din Istanbul marchează începutul relației cu Daliana Răducanu. Cei doi au avut parte de momente pe care nu le vor uita.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1.

În ceea ce o privește pe Daliana Răducan, aceasta este arhitect de design interior. În trecut, ea a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la Cheie” difuzată la Pro TV, iar de câțiva ani lucrează pe cont propriu având un birou pe Strada Paris din București.