Raluca Pastramă a ales deja numele copilului. Cum se va numi cea de-a treia fetiță a ei

Raluca Pastramă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Iubește, este iubită și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Fosta soție a lui Pepe este însărcinată și curând va da naștere unei fetițe. Raluca a ales deja numele copilului ei cu bărbatul care a cerut-o de soție.

Ce nume a ales Raluca Pastramă pentru fetița ei

Curând, familia Pastramă se va mări cu un nou membru, tot o fetiță și de această dată pentru care Raluca a ales deja numele. Micuța care este așteptată cu mari emoții să vină pe lume se va numi Miriam. Recent, mama ei, fosta soție a lui Pepe, a fost surprinsă de paparazzi Cancan, pe străzile din Capitală, etalându-și burtica de graviduță. Raluca Pastramă este într-o formă de zile mari și pare foarte fericită.

Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă, a confirmat Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

raluca pastrama

Iubitul Ralucăi Pastramă, cel căreia tânăra îi va dărui un copil cât de curând, este de origine arabă și are 27 de ani. Se numește Ibrahim și se pare că este foarte îndrăgostit. Și Raluca este fericită lângă el, motiv pentru care în scurt timp vor deveni o familie. Relația lor este ținută departe de ochii și urechile curioșilor, mai ales că Raluca a fost în atenția publică foarte mult timp, prin prisma căsniciei cu Pepe.

Și Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Ironia sorții, dar într-un mod frumos pentru toată lumea, este că în anul în care Raluca Pastramă va deveni mamă pentru a treia oară și fostul ei soț, Pepe va deveni tată pentru a treia oară. Cei doi au împreună două fetițe, iar curând Raluca va naște din nou, ceea ce se va întâmpla și în cazul iubitei lui Pepe care este și ea însărcinată. Se poate spune că lucrurile s-au așezat frumos atât pentru artist cât și pentru Raluca, care, peste toate, au o relație decentă, fiind legați pe viață de două fetițe pe care ambii le iubesc enorm.