Program UNTOLD 12 septembrie – Ce artiști urcă pe scenă în a patra zi de festival

0

UNTOLD 2021 continuă cu o nouă seară incendiară, pentru zecile de mii de fani, după aproape doi ani. Iată care este programul de la UNTOLD – 12 septembrie, dar și ce artiști urcă pe scenă în a patra zi de festival. Organizatorii UNTOLD au pregătit surprize și experiențe unice pentru cea de-a șasea ediție a festivalului, care va avea loc între 9 și 12 septembrie, la Cluj-Napoca.

Peste 200 de DJ-i, artiști și trupe de renume internațional și din România, printre care David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script sau Tyga, vor face show-uri speciale în cele 4 zile de festival. În fiecare seară de festival, trupa Amaris Agni va îmblânzi focul cu coregrafii impresionante și va colora întunericul cu mișcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri. Și în acest an, moda are locul ei de cinste în festival.

La fashion corner, fanii pot găsi colecții speciale de haine, încălțăminte, bijuterii și accesorii realizate de peste 20 de designeri români. Program 12 septembrie Untold 2021 Mainstage: Afrojack, B Jones, David Guetta, Martin Solveig, Ofenbach, Quintino Alchemy: Culese din Cartier Showcase, DJ Wicked, DUB FX & Woodnote, Rudimental DJ Galaxy: Amelie Lens, Charlotte de Witte, Colyn, Tale of Us Daydreaming: Audiofly, Caleesi & Sarah Kreis, Day Dreamers (Marwan, DUB FX, Woodnote), Lee Burridge Fortune: Craig Connelly, Drym, Emma Hewitt, Markus Schulz Time: Afgo & Lemon, Markus Homm, Sasha Lopez, Sllash & Doppe Prima zi cu peste 56.000 de oameni Peste 56.000 de oameni au trecut, în prima zi, pragul tărâmului plin de magie UNTOLD.

Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de scena principală a festivalului UNTOLD, dar și de căldura și energia cu care au fost primiți de public.  Cei mai așteptați artiști au fost rapperul american Tyga, producătorul american DJ Snake, Steve Aoki, dar și DJ-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele 5 ediții ale festivalului UNTOLD, iar aseară a declarat că cele două ore petrecute pe scenă, au fost cele mai impresionante ore din viața lui.