Prognoza meteo ANM pentru vineri, 1 ianuarie. Cum va fi vremea în prima zi din an

loading...

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru vineri, 1 ianuarie. Iată ce se întâmplă cu vremea!

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Veştile sunt bune şi pentru cei care iubesc ploaia, pentru că va ploua în mai multe regiuni din ţară, inclusiv în jumătatea de sud.

Vântul va sufla cu putere în zona montană înaltă, unde ANM a anunţat şi ninsori. La altitudini mai joase, sunt aşteptate precipitaţii mixte şi se poate depune polei.

Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la -3 grade.

Vremea în Brașov

Dimineața acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, norii se vor răsfira lăsând cerul senin. Acesta se va păstra senin și seara. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -4 grade Celsius.
Vremea în Iași

De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar minima din timpul nopții va coborâ până la -2 grade.

Vremea în Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.

loading...