Privește-ți cu atenție palmele și vezi ce relevă despre tine. Vei fi surprins!

0

Test de personalitate: Degetele tale sunt mai lungi sau mai scurte decât palma ta? Lungimea degetelor poate dezvălui personalitatea ta

Caracteristicile noastre fizice joacă un rol important în determinarea tipurilor de personalitate pe care le avem și determină, de asemenea, într-o anumită măsură, modul în care oamenii ne percep la prima vedere.

Cercetătorii au descoperit că un studiu rapid al mâinilor – mai exact, lungimea degetelor arătător și inelar – poate spune multe despre personalitatea unei persoane și despre riscul de îmbolnăvire.

Acest lucru implică faptul că există o legătură puternică între personalitatea noastră și trăsăturile noastre fizice. Dimensiunea/lungimea degetelor, prin urmare, în comparație cu palmele, dezvăluie, de asemenea, multe despre dumneavoastră.

Înainte de a intra în detalii, priviți imaginea prezentată mai jos și aflați care este cazul particular care vi se potrivește.

Citiți mai departe pentru a afla ce dezvăluie despre dumneavoastră:

1) Palma și degetele sunt egale în lungime

Dacă degetele și palma sunt de aceeași lungime, atunci faci parte dintr-un grup foarte rar de persoane care sunt echilibrate prin natura lor. Ești genul de persoană care este motivată în mod inerent să creeze echilibru și crezi în armonia magică a echilibrului. Sunteți o persoană calmă și calmă chiar și în cele mai dificile momente și sunteți genul de persoană la care se apelează pentru sfaturi sănătoase.

Pe de altă parte, faptul de a avea o minte rațională și calmă solicită foarte mult și din partea ta. Te epuizează emoțional să gândești mereu în termeni de corectitudine și logică. Sunteți genul de persoană care preferă să fie rănită decât să facă compromisuri în ceea ce privește umanitatea dumneavoastră. Din punct de vedere emoțional, ești extrem de complicat, dar nu o arăți niciodată celorlalți. Ești ca o lebădă într-un iaz, calmă la exterior, dar vâslind viguros în interior pentru a menține totul pe un făgaș echilibrat. Sunteți fenomenal!

2) Degetele sunt mai lungi decât palma ta

Dacă degetele tale sunt mai lungi decât palma, atunci ești genul de persoană a cărei rază de acțiune proverbială este mai mare și care lovește mai mult decât greutatea sa. Ești o persoană care se autodepășește, o persoană care crede cu tărie în propriile capacități și care este gata să dea totul pentru a-și urma visele. Sunteți genul de persoană care face un efort suplimentar doar pentru a-și dovedi sieși că are ceea ce îi trebuie pentru a reuși. Ești una dintre rarele personalități care se motivează singure, iar ambițiile tale sunt cele care îți alimentează viața.

Pe de altă parte, ești și cel care a sacrificat multe în viața ta pentru visele tale. Ai renunțat la lucruri pe care s-ar putea să nu le mai recuperezi niciodată, pentru că ai fost motivat să realizezi ceea ce ai urmărit. Abordarea ta cu un singur gând spre excelență înseamnă, de asemenea, că ratezi anumite lucruri în viață, dar adevărul este că atingerea obiectivelor tale este adevăratul scop al vieții tale și nu te oprești până nu îl obții. Sunteți o sursă de inspirație!

3) Degetele sunt mai scurte decât palma ta

Dacă degetele tale sunt mai scurte decât palma înseamnă că ești genul de persoană care nu crede în a trece în grabă prin viață de dragul de a o face. Ești o persoană care prețuiește viața, care apreciază frumusețea fiecărui moment care trece și o persoană căreia îi place să trăiască aici și acum. Sunteți unul dintre foarte puținii oameni care înțeleg că nu totul în viață se măsoară în termeni de bani și faimă, ci, de fapt, cea mai mare parte a frumuseții vieții poate fi măsurată doar în experiențe.

Sunteți genul de persoană care se oprește să miroasă florile. Sunteți o persoană care gândește intens și simte profund. Râsul tău este mai strălucitor decât soarele, dar rănile tale sunt și mai adânci. Este nevoie de mult curaj pentru a fi genul de persoană care ești, dar acest lucru te face atât de incredibil de puternică. Ești genul de persoană care este frumoasă, exact așa cum ești.